Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A meleg/bi srácok miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A meleg/bi srácok miért csapnak be másokat?

Figyelt kérdés
1 napot levelezgettem egy fiúval. Meséltem, hogy első lenne, stb. Adtam test és intim képet csak arcot nem. Majd egy idő után mikor ő jött volna húzta az időt majd szó nélkül letiltott. Hasonlón mentem át decemberben 2x is. Csak van aki kamu képet küldött más meg egyszerűen csak nem válaszolt. Én csak ki akarom próbálni, de ezek után kb nem látom értelmét ismerkedni.
2022. jan. 2. 10:14
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom, hogy így jártál :( De sajnos ez általános, sok látens nem meri felfedni magát, ami néhány okból érthető is. A társkeresőn történt?
2022. jan. 2. 10:19
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Pff, bocs de szerintem te vagy túlérzékeny az elutasításra. A való életben is így néz ki az ismerkedés. Mentél már oda csajhoz ismerkedni szórakozóhelyen vagy bárhol idegenül? Ott is elutasíthatnak. Igen, az elutasítás szarul esik, senki nem mondja, hogy nem. Nekem is. Csak felnőtt emberek vagyunk és ezt meg kell tanulnunk kezelni felnőtt módra. Ez amit leírsz velem kb. tucatszor megtörténik, ha éppen olyan kedvem van és felmegyek rómeóra ismerkedni. Most komolyan 3 után feladod?
2022. jan. 2. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!