Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves szűz passzív srácként hol találhatok idősebb aktívat aki használna ?
25 elég idős? Hehehh
www.eropolis.hu ,ha innen nem lesz kedvedre
#5 hát nem tudom de többször voltam az oldalon kisebb nagyobb ideig. Egy sima levelezés miatt is fizetni kell. (Volt előfizetésem)
A legtöbb tag még a képei alapján is ugyanaz aki,mint más oldalakon. Arról nem beszélve a panaszkodnak hogy nem találnak partnert , aztán meg maguk sem tudják szexet akarnak vagy kapcsolatot. Ugyanez a goldengate oldal is. Az adultpixie még nem volt vele tapasztalat. Ráadásul ahol már azért fizetni kell hogy egy üzenetet elküldjek már felejtős is
Én a Vágyaid.hu amatőr szexpartner keresőn vagyok fent, ahol szinte bármilyen szexuális fantáziával lehet találni partnert! Bárkit kereshetsz, bárhonnét regionálisan is, ingyen is használható, válaszolni is bárkinek tudsz bejövő levélre, de levelezés kezdeményezéséhez vip-előfizetés kell, ami gyorsabb, vagy vip-pontok, ami lassabb, de ingyenes, ez utóbbit az oldal rendszeres látogatásával tudsz szerezni!
De mindössze egyszeri alkalomra én is itt vagyok, ha érdekel! ;)
34/F aktív kíváncsi hetero
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!