Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha sokszor elképzelem, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha sokszor elképzelem, hogy leszopnék egy férfit, vagy hogy megpróbálnék ráülni a farkára, akkor ez bi hajlamra utal?

Figyelt kérdés
Ha kipróbálnám és tetszene ahogy dugnak akkor gondolom biszex lennék, de mi van ha a fantáziámban izgat, hogy dugnak de a valóságban kipróbálom és nem jön be, akkor mégsem vagyok az?

2021. dec. 31. 19:12
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
Igen, a hajlamra utal. Ugyanakkor még nem leszel automatikusan biszex, kipróbálod, de lehet egy életre meg fogod utálni. Az is lehet, hogy aztán meg mindig csinálnád, akkor már teljes mértékben az leszel.
2021. dec. 31. 19:20
 2/10 A kérdező kommentje:
köszi :)
2021. dec. 31. 19:31
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ki és rögtön megtudod.
2021. dec. 31. 19:40
 4/10 anonim ***** válasza:
23%
Ha nő vagy, akkor nem.
2021. dec. 31. 20:45
 5/10 anonim ***** válasza:
88%

Mivel nem írtad a nemedet így nem lehet pontos választ adni.

Amennyiben fiú vagy, akkor igen, ez min. biszexuális hajlamra utal. Ha nő vagy, akkor nem.

2021. dec. 31. 20:48
 6/10 A kérdező kommentje:
fiú vagyok :)
2021. dec. 31. 20:59
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

A szexualitásod a vonzódáson múlik, nem azon , hogy csináltad vagy sem. Az is heteró aki még csak otthon veri szüzen és nem jött neki össze egy csaj, ő is tudja hogy mit szeretne.

Az meg, hogy utána élőben nem jön be elég ritka suzzerintem, főleg akkorr lehet , ha rossz a partner, de a vágy akkor sme igazán szűnik meg csak mnajd mással bejön máskor jobban. Ettől még a biszexualitásnak vannak árnyalatai, és nem biztos , hogy ez dominál majd

2021. dec. 31. 22:37
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én fordítva... De én is próbálom elnyomni, de felesleges. Igazándiból el kéne fogadni :) Idén meg is teszem.
2022. jan. 1. 10:55
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

En kb 3 honapja keresek egy havert akivel ki lehetne probalni dolgokat.

Hetero eletet elek...

Szexualisan nyitottabb voltam vilag eletemben... Erdekelt az anal orgazmus seged eszkozzel... Ebbol lett a gondolat h mi lenne ha...

2022. jan. 2. 06:15
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

#6 (kérdező)

Akkor a leírtak alapján egyértelmű, hogy biszex hajlammal és vágyakkal rendelkezel.

Teljesen jól foglaltad össze.

Az önmegtagadás a legrosszabb, mint egy homoszexuális, egy biszexuális tehet magával szemben.

Te megéled azt az életet, amit a társadalom elvár, viszont vágyakozol a másik élet irányába is. Te is sokkal inkább gondolnám, hogy biszexuális vagy, mint hetero.

2022. jan. 2. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!