Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mostmár fix, hogy biszex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostmár fix, hogy biszex vagyok? /F

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy 2018ban életemben először masztiztam meztelen férfi képre ami nagyon izgatott akkor. Azért is izgatott, mert akkor egy “rémálmom” vállt valóra, nem akartam biszex lenni soha sem, nem tudom miért de valamiért nagyon féltem tőle, épp ezért volt mégizgalmasabb az első masztim fiúra.

Viszont még sokáig nem tudtam eldönteni, hogy ez egy fajta fellángolás-e és majd később alábbhagy, stb..

Viszont azóta azért már több mint 3 év eltelt és habár viszonylag ritkán, de rendszeresen szoktam kívánni a férfiakat. Már az a nagyobb fellángolás ami akkor volt elmúlt, ezért ahhoz képest ritkábban tör rám a férfiakra való vágyakozás.

Vannak időszakok viszont amikor több hétig többször masztizok férfira mint nőre. De az ilyen ritka, fél évente egyszer van, kb 80%ban mindig nőkre csinálom mert őket kívánom.

Mostmár fixen mondhatom, hogy biszex vagyok? Amúgy elfogadnám meg minden, már nem zavar, csak kicsit fura eldönteni, mert pl járni nem járnék fiúval és annyira nem is érdekelnek, hogyha az utcán látok valakit.

2021. dec. 29. 10:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem értem, ezen miért kell ennyit görcsölni?
2021. dec. 29. 10:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem fontos minek nevezed magad, a határ hetero és bisex között kissé homályos szerintem, a lényeg hogy érezd jól magad. Ne stresszelj ezen, bármi legyél is, változtatni nehezen tudsz rajta, élvezd az életet.
2021. dec. 29. 10:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy? Zavarna ha az lennél? Miért zavar?
2021. dec. 29. 10:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
en ugyan igy vagyok kerdezö, nekem is sokszor jol esik fiura csinalni nem tudom miert. sosem gondoltam hogy tetszeni fog ilyesmi. meg nem volt semmi sraccal egyebkent.
2021. dec. 29. 10:32
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
jah ne görcsölj ezen,ami jo az jo,azt kesz,,ha akarod ismizhetunk
2021. dec. 29. 12:11
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Látom többen is érdeklődtetek felém. 20 vagyok és alárendeltebb, illetve a passzív szerepre vágyom.
2021. dec. 29. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!