Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
33 leszek lassan és egy éve még sokáig bírtam az ágyban, de mostmár viszonylag gyorsan elmegyek, ez természetes?
Figyelt kérdés
Egy éve még simán tudtam döngetni jó sokáig. Ja és én csak egylövetű vagyok, mert a végén megyek el. Utána nagyon kell várni erekcióra vagy fél órát, és igazából nem is érdekel onnantól az egész.
Mondjuk azt hozzá kell tegyem hogy olyan nővel vagyok akinek elég jó a puncija, mármint nekem elég jó. Szerintem egy kényelmetlen, textúra nélküli punciban lehet nem mennék el túl gyorsan.
De fiatal koromban még mindegy volt, mert mindig sokáig bírtam.
2021. dec. 24. 09:00
1/3 anonim válasza:
Én is így vagyok , 60 éves hogy elmúltam nálam is későn áll fel és hamar vége.
2/3 A kérdező kommentje:
SZOMI
2021. dec. 24. 09:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!