Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » LMBTQ-tagok! Ti kire szavaztok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LMBTQ-tagok! Ti kire szavaztok jövőre?

Figyelt kérdés
Én az Ellenzéki Összefogásra tervezek. 18f biszex

2021. dec. 26. 09:05
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
80%
20-as hozzászólásból hogy lehet oda jutni, hogy a kormánypártokra szavaz???
2021. dec. 29. 16:17
 22/50 anonim ***** válasza:
17%

20 - kérdés mennyire volt rájuk a hatással a sok meleglobbi. HBO-n van külön szekció már, micsoda véletlen pont a gyermek kategória mellett...

Szülő meg viheti pszichológushoz a gyereket, az nincs megtiltva. 8-10 évesen nem tart ott egy fiú hogy nőnek képzelje magát

2021. dec. 29. 16:18
 23/50 anonim ***** válasza:
100%

Kutatások alapján semennyire, szexualitásod elég korán kialakul és nem változik, nagyon sok meleget próbáltak az előző évszázad heterová tenni sikertelenül, nagyon nagy valószínűséggel fordítva is igaz.

Én és pár osztálytársam elég konzervatív világban élt, minket biztos nem ért a "meleglobbi" főleg nem vallásos iskolában és micsoda meglepetés 30 főből 3 ról tudok aki meleg.

És ahogy látom te már pszichológus is vagy, nem egyből "nőnek képzeli" magát hanem utálni fogja a testének bizonyos részeit

2021. dec. 29. 16:26
 24/50 anonim ***** válasza:
88%

Egyszerűen élettapasztalat. A kommunisták jogutóda az MSZP, melyből kiváltak a DK-sok, akik most az ellenzék vezetőereje. Mivel a Jobbik korábban még egyértelműen ki akarta nyírni a melegeket, most politikailag belesimult - legalábbis kommunikációt tekintve - a baloldalba, viszont szavazataikkal ők is a homofób törvények mellé álltak, így ők kiestek ebből a körből. A Mi Hazánk viszont mint kommunikációban, mint szavazatokkal a homofóbiát erősíti. A kormánypártok viszont bár - rossz hangvitelű - törvényeket is képes alkotni a témában, viszont a kommunikációja mindig konzekvens, de mégis megtűrték soraikban azt a képviselőt, akiről nyilvánvalóan tudták, hogy két végéről égeti a gyufát.

Egy tizennégy gyermekes családban nevelkedtem. A legidősebb testvérem abban az évben hunyt el júliusban, amikor én novemberben megszülettem. A többiek mai napig élnek. Azt ugye nem gondolja komolyan, hogy a '60-as évek első felében rám is a magyarországi "meleg lobbi" volt hatással és azért lettem homoszexuális?

Már elnézést a több száz magyarországi óvodából mennyiről tud, hogy bármilyen előadást tartottak a másságról?

Hány magyarországi általános és középiskoláról tud, hogy ezzel próbálkoztak volna?

Nekem több pedagógus rokonom van ország szerte. Van közöttük általános iskolai és középiskolai is. Sőt egyetemi oktató is. Szóval elmondhatom, hogy bizony az iskolák kevesebb mint 0,001% próbálkozhatott ilyennel, de ott is inkább középiskoláról volt szó.

Teljesen igaza van!

2021. dec. 29. 16:36
 25/50 anonim ***** válasza:
90%
Miért jó azt kamuzni valakinek, hogy melegként a fideszre szavaz... szánalmas
2021. dec. 29. 16:39
 26/50 anonim ***** válasza:
75%

25

Ha hiszed, ha nem vannak ilyenek nem kevesen.

Németeknél a szélsőjobbosnak beállított AFD egyik vezetője leszbi, sőt egy homokos képviselőjük még Orbánnak mondott köszönetet mert az iszlám ellen védi a melegeket ezáltal mert ott aztán nincs nemváltás, meg ilyen olyan ABCDEFGH jogok...

2021. dec. 29. 16:44
 27/50 anonim ***** válasza:
89%
26: nem tudom, mit mond az AFD az lmbt-ről, így ez nekem nem sokat mond. Azt tudom, hogy a fidesz mit mond róluk. Ezek alapján írtam, amit.
2021. dec. 29. 16:47
 28/50 anonim ***** válasza:
90%

Nem kamuzok! Igenis a Fideszre szavazok már 1994 óta. Azt is elmondtam tőmondatokban, hogy miért. A másik ok, amiért én 71 évesen kicsit tovább látok az orromnál, az pedig azért van, mert a családom az 1950-es és 1960-as években történő kisajátítások áldozatai voltak, amit az MDF ugyebár nem rendezett. Sőt! A Sólyom-féle alkotmánybíróság az elszámoltatást teljesen ellehetetlenítette.

Ezt nem túlzottan értem, hogy miként jön ide az AFD vagy bármely külföldi párt.

Bár gondolom azonos vagy a #25 hozzászólóval, így megkaptad a válaszodat! Egy a biztos! A baloldalnak volt alkalma kétszer is, mégpedig 1994 és 1998 között kétharmaddal, míg 2002 és 2010 között egyszerű többséggel, hogy ezen változtassanak. Semmit nem tettek a nagyobb elfogadottságért. A törvény előtti egyenjogúságért. Igen, itt gondolok az örökbefogadásra is.

2021. dec. 29. 17:21
 29/50 anonim ***** válasza:
84%

T Szabó T Gábor!

A Te eseted a példa rá, hogy a közepesen magas megélt életkor még nem elegendő arra, hogy helyesen gondolkodj.

Ha gondolkodnál, akkor konzekvens lenne a mondanivalód. Egyes állításaiddal szöges ellentétben van a mondataid másik fele.

Én a tények alapján azt állítom, hogy a gátlástalan náci, fasiszta hatalomgyakorlási módszerek, illetve a pártállam (amit helytelenül kommunistának nevezel) gyakorlata a Fidesz nevű maffiában él tovább. Írhatnék még oldalakat, de a berögzült hibás elméleteidet úgysem tudnám megváltoztatni, de muszáj volt írnom, hogy ne maradjon válasz nélküli a buta propagandád.

2021. dec. 29. 19:59
 30/50 anonim ***** válasza:
11%

Tisztelt #29

Az, hogy mekkora szemen szedett hazugságot hordtál össze az is bizonyítja, hogy Te egy napot sem éltél akkortájt, amikor még az MSZMP elemében volt, vagyis az '50-es, '60-as és '70-es években, amikor titokban kellett disznót vágni, mert különben a levágott disznó min. háromnegyedét önként be kellett szolgáltatni. Ezt az "önként" beszolgáltatást úgy kell érteni, hogy vagy megtetted vagy ők elvitték maguktól.

Azért a Fidesz-kormányt összemosni az MSZMP-vel az megint csak a fentieket bizonyítja. Feláll a szőr a hátamon, amikor a Kádár-rendszerhez hasonlítják a mai kormányt, vagy magához Kádárhoz Orbánt.

Az elméletet én gyakorlatban tapasztaltam meg. Legalább 3 ismerősöm lett öngyilkos csak azért, mert nem lehetett önmaga, mert félt, hogy a családja kitagadja őt, viszont megtagadni önmagát sem tudta. Több, mint egy tucat olyat ismerek, aki viszont csak azért tagadta meg évtizedekig önmagát, hogy a rendszer elfogadja őt. Jelenleg - már csak Szájer esete is bizonyítja - hogy a rendszer sokkal elfogadóbb, mint ez az általuk hozott jogszabályokból kitűnik.

2021. dec. 29. 20:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!