Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LMBTQ-tagok! Ti kire szavaztok jövőre?

A legutóbbi két választáson a Jobbikra szavaztam, most senki nem szimpatikus annyira. Talán a Kétfarkú Kutyapártra, de még nem biztos. Maga Márki-Zay szimpatikus, rá is szavaztam az előválasztáson, de az ellenzéki összefogás úgy egészében annyira már nem bejövős. Lehet listán a Kutyapárt, egyéniben az ellenzék? Még tényleg nem tudom.
28/F, biszex

3-as:
Budapesten mit segített neked az ellenzéki városvezetés?
Kari Geri kirakta a szivárvány zászlót és ennyi.
Nekik is ugyanúgy csak egy eszköz vagytok, hogy szavazzatok rájuk.
Egy meleg, biszex ismerősöm se érzi magát üldözöttnek. Élnek együtt, senki nem zavarja őket.

Nem beszélve arról hogy ez a balos csapat szajkózza nektek hogy üldöz a kormány
Gyerekeket akarják védeni, hogy apa férfi, anya nő ez a normális
Az, hogy felnőttként kiből lesz homokos senkit se érdekli a kormányt meg pláne nem. Szájert se üldözték, pedig 30 éve tudják róla hogy meleg.
Pont az ő példája jelzi, hogy ő melegként amikor megírta az alkotmányt nem azt írta neki mi a jó, hanem mi a normalitás.

Ali babára!
Neki csak negyven rablója van. 😄
A viccet félre téve, a fideszre és a kolostormalacra biztos nem.
F/bi

#6 lehet hogy nem tesznek értünk semmit, de mint írtam legalább nem mocskolnak be minket mindenféle hazugsággal
És bocsi de nem hiszem hogy lenne meleg vagy biszex ismerősöd, különben nem mondanád ezt lol

Akkor ne hidd el.
Az ilyen szavazókra hajtanak mint pl te.
Mostani kormány nem üldöz egy meleget se. Szabadon lehetsz meleg, biszex, képzelheted magad pónilónak csináld, csak felnőttként és ne hidd azt hogy ez a normális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!