Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hetero fiú, ha egy bi-gender illetőbe szerelmes (aki eredetileg lány) akkor az pánszexnek vagy biszexnek számít? Illetve egy bi-gender illető lehet pánszex vagy biszex?
" Illetve egy bi-gender illető lehet pánszex vagy biszex?"
Igen.
"Egy hetero fiú, ha egy bi-gender illetőbe szerelmes (aki eredetileg lány) akkor az pánszexnek vagy biszexnek számít?"
A bi-gender transzneműt jelent?
Ha igen, akkor egy transz fiúról van szó "(aki eredetileg lány)".
"akkor az pánszexnek vagy biszexnek számít?"
Hát a transz fiú az fiúnak számít. Ha fiú fiúba szerelmes, akkor homoszexuális. Ha a lányokhoz is vonzódik, akkor biszex. Ha sz*rik rá, hogy lány, fiú vagy akármi, egyszerűen ösztönösen vonzódik hozzá, bármilyen nemű is, akkor pánszexuális.
Másik oldalról pedig egyesek csak a cisz nőket tekintik nőnek, a transz nőket nem "nőnek", hanem "transz nőnek". Ha így van, akkor pedig már nem is bi, hanem pán, akit vonz egy transz.
2-es, ritka nagy hülyeségeket írtál.
A pánsexuális az a bisex
- Nem, a biSZexuális fiúhoz és lányhoz, a pánSZexuális mindenkihez.
a bisex, aki csakis és kizárólag szerelmesen a szerelmével sexel
- Nem, a biSZexek sem feltétlenül szerelemhez kötik a SZexet.
nem kell ezeken az orvosi kategóriákon kattogni
- Ez igaz.
ne azon agyaljon most melyik kategória vagyok ?
- Ezt most miért kérdezed? Igaz; nem kell agyalni.
Már csak azért sem, mert ha agyalunk, az hiába van, nem agyalással változik a szexuális vonzódásunk – az van.
Mi ez, valami "gendertudományok" vizsgafeladat?
LOLXD
A 4-es és 5-ös jól írja. Amúgy bírom az ilyen címkézést.. Igaz az is, felesleges agyalni megélni kell, érzeni és ennyi, a másikkal nem játszmázni. Az agyalás sose jó!
És ha már címkézés, bi nő vagyok.
Amit az emberek 90%-a érez a kérdés olvasásakor:
(Ja és én is biszex vagyok, csak nem bírom ezeket a hülyeségeket és áltudományoskodást.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!