Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Akik még mindig nem tudták...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik még mindig nem tudták elfogadni a másságuk de még is tettek valamit ennek irányába, megbántátok?

Figyelt kérdés
Már régóta tudom, hogy biszex vagyok de még is próbálom titkolni és "elnyomni". Már ott vagyok, hogy ha megadatik a lehetőség akár egy puszira velem egy neművel gond nélkül benne lennék annyira szeretném, de ismerve milyen bűntudatom van ha csak rá gondolok nem tudom mennyire lenne rosszabb érzés utána.
2021. dec. 25. 22:48
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
Én most kezdem rávenni magam hogy lefeküdjek férfival. Próbáltam elnyomni, nem ment. Úgy vagyok vele hogy szerintem idős koromban nagyon bánnám hogy nem csináltam, de akkor már hiába mert senki nem izgulna fel rám. :)
2021. dec. 25. 22:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalatból mondom, hogyha ennyire gyötör a dolog akkor érdemes megpróbálni és lehet hogy megbánod, mikor először elhatároztam magam és megvolt a dolog nagyon letört voltam, mivan ha kiderül és társai, viszont rájöttem hogy a saját boldogságom fontosabb, mint az hogy mit gondolnak mások rólam és azóta még nem bántam meg a döntésemet :)
2021. dec. 25. 22:59
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A mélyen kondicionált vágyak, szexuális preferenciák NEM változtathatóak meg - s nem is nyomhatóak el. Egyszerű kérdés: megnyerhető egy olyan háború amit saját magad ellen vívsz? Jó neked szorongva élni? Gondolom nem... szóval ha a szorongásaidnak véget akarsz vetni akkor kénytelen leszel elfogadni saját magad.
2021. dec. 25. 23:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Titkolni tudod, elnyomni nem.Nagyon sok olyat ismerek,akikről tudom,mi a helyzet, vagy maga mondta el.Mind családos,vagy nővel párban él.És rengeteget szenvednek,akkor is ha elnyomják, akkor is ha megélik.

Mert aki volt már férfival,az nem tud az élményről lemondani.

Én akkor döbbentem meg, amikor egy barátom szerelmes lett egy férfibe és el akarta hagyni a családját,gyerekeit.

Aztán nem tette meg,vége lett a barátságnak a férfivel,de idegösszeroppanást kapott ,kórházban is volt. Amikor kijött,már nem volt a régi, egy keserű,zárkózott ember lett belőle.És élt tovább megjátszva magát és szomorúan.

2021. dec. 26. 07:17
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Évek óta tudom magamról h biszex férfi vagyok, de a körülmények igencsak gátolták volna, hogy kipróbáljam férfival, nemrég viszont megtettem (párszor), és nem bántam meg. Néhány férfivel csináltam eddig. Más kérdés, hogy egyikkel se volt az igazi, de nem a vágyam csapott be, hanem hasznos tanulság volt számomra: még jobban megismertem magam, tehát hasznos volt! Arra jöttem rá, hogy míg nővel nekem majdnem mindegy a szexhez, van-e érzelem, férfival csak azonos érzelmi hullámhossz esetén tudok szexelni. Úgyhogy nagyony örülök h végre volt alkalmam a közelmúlban megélni a homoszex vágyaimat. :) Még most se annyira egyszerű összehoznom talit, de már lényegesen jobbak a körülményeim (mihez képest). Gyms azaz Gy(ms), lehet pm-t írni, aki szeretne. :) Az orált szeretem, oda- és/vagy vissza, de ki is verem a partnernek, ha van közös hullámhossz. Józan partner(ek)re vagyok nyitott, egyszerre csak egy partnerre.
2021. dec. 27. 22:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Inkább azokat bánom, amit nem, vagy rosszul tettem meg... :/
jan. 15. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!