Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Férfiak! Akik csak egyszer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Akik csak egyszer próbálták ki a szopást, megbántátok vagy jobb így?

Figyelt kérdés

2020. márc. 29. 20:22
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
23%

Átmenni b*ziba aztán megbánni és hopp inkább mégsem maradok b*zi?

Vagy hogy kell ezt a megbánást érteni?

2020. márc. 29. 20:30
 2/24 anonim ***** válasza:
94%
Rossz volt. A srác erőszakos volt. Meg rossz íze volt (tusfürdő) a farkának. A végén meg beleélvezett a számba. Borzalmas íze volt és vagy 8x spriccelt. Azóta ha talizom sráccal akkor csak ő sz-p...
2020. márc. 29. 23:15
 3/24 A kérdező kommentje:

Hát most izgat, hogy milyen szopni. De mi lesz azután, hogy a számba élvezett valaki?

Ha nem tetszik, akkor hosszú éveket keresztül kísérteni fog? Vagy pár nap után tovább lép az ember, hogy oké, kipróbáltam ezt is, nem tetszett.

Tapasztalatok érdekelnének.

2020. márc. 30. 12:09
 4/24 anonim ***** válasza:
78%

Mi honan tudjuk hogy neked milyen lesz?

Probald ki azt megtudod

2020. márc. 31. 21:24
 5/24 anonim ***** válasza:
86%

Előtte volt bennem félsz, hogy fúj, meg nem lesz jó, meg gusztustalan. Aztán amikor sor került rá, meglepően jó volt a számban érezni a f***t, és érezni, ahogy telelőtte friss, finom anyaggal, amit le is nyeltem.

Azóta is, ha van lehetőségem, szívesen szopok.

2020. ápr. 1. 07:56
 6/24 anonim ***** válasza:
91%
A legelső alkalommal kicsit tartottam tőle milyen amikor a számba élveznek de érdekes módon valahol nagyon izgatott a dolog aztán amikor meg történt az első szopás meg is lepődtem magamon hogy mennyire is élveztem azóta is amikor lehetőségem van már pedig elég sokszor volt még a múltban is meg manapság is amikor lehetőség adódik kihasználom az alkalmat.
2020. ápr. 1. 15:31
 7/24 anonim ***** válasza:
91%

Engem nagyon izgatott a dolog, eleinte fura volt persze, hogy a számba van, aztán meglepően elég jól ráált a szám én is meglepődtem, hogy milyen jól csinálom, jött magától a dolog. Amikor meg beleélvezett a számba, az volt fura, hogy milyen meleg(előtte sajátomat már kóstoltam, csak az nem közvetlenül számba ment) és milyen sűrű, iszonyatosan az volt, alig bírtam lenyelni, utána még később is éreztem, mintha a torkomra tapadt volna.

De nem bántam meg, szívesen csinálnám továbbra is, ha lenne kinek.

30/F

2020. ápr. 4. 11:55
 8/24 anonim ***** válasza:
86%
Eleinte tartottam tőle, hogy milyen lesz élvezéskor, de aztán jó volt. Elsőre nem biztos, hogy bejön, de aztán rájössz, hogy jó is az és nyeled is a cuccot, míg a srác teleélvezi a szád.
2020. ápr. 17. 22:56
 9/24 anonim ***** válasza:
88%
dehogy bantam,imadok szo-pni,mindennap szo-pnék egy jo dakot
2020. jún. 10. 13:10
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Én isnagyon szeretnén kipróbálni, hogy milyen az, ha valaki a számba élvez. Már csak egy egészséges pasi kéne hozzá :D
2020. jún. 21. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!