Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Van olyan aki részegen vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan aki részegen vagy ittasan volt kalandja azonos neművel ? Ha igen hogy történt és megbántátok ?

Figyelt kérdés

2020. okt. 7. 19:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Házibuli után, 17 évesen, először rúgtam be életemben. Megismerkedtünk pár lánnyal, belül töltöttük az estét, kimentünk levegőzni, mert épp úgy éreztem hányni fogok, aztán közbe haza is indultunk. De én és a 2 barátnőm elég messze laktunk, a buszra meg várni kellett volna 3 órát így az egyik újonann megismert lányt mondta, hogy menjünk hozzájuk aludni. 7en voltunk egyébként összesen, végül mind a lányhoz mentünk, volt elég hely. Aztán már kb mindenki aludt, de én baromi rosszul voltam, akkora már kb kijózandotam úgyh elindultam ki az udvarra. A lány meg jött utánam, hogy valaki legyen a velem, meg csak mi voltunk ébren. Ültünk a lépcsőn, simogatta a hátam, hozott vizet stb én meg elkezdtem neki az összes bánatomat mondani(tudod topik részeg önsajnátatás). Egyik pillanatról a másikra megcsókolt én meg meglepődtem de visszacsókoltam. Fura volt, bementünk, mondtam neki, hogy inkább a kanapén alszok hogy kozel legyen az udvar meg a wc ha hanynom kell, mondta, hogy marad velem. Aztán igazából csak úgy jött. A vállára hajtottam a fejem hogy rosszul vagyok, aztán megint simogatott, megcsókolt. Addig jutottunk, hogy együtt maszturbáltunk, ő besegített nekem. Aztan elaludtunk. Masnap kerdezte mire emlekszem, a teraszon üléstől elesebbek volták az emlekeim, az elotte levoket o meselte el. Nem bántuk meg és azóta is baratnok vagyunk, de sosem történt tobb ilyen. Mindketten heterok vagyunk.
2020. okt. 7. 21:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
15 éves voltam. Gólya tábor volt. Itattak... Az egyik idősebb mondhatni szervező srác meg elvitt sétálni mikor szarul voltam. A séta egy pontján leültünk mert rosszul voltam. Aztán dumáltunk. Mikor jobban lettem sétáltunk tovább. Egyszer csak lesmárolt. Én meg élveztem. Vagy legalábbis nem ellenkeztem. Majd ölelt, simizett, tapizott csókolgatott és megkérdezte leszophat-e. Mondtam, hogy én nem vagyok meleg. Mondta, hogy nem baj. Akkor úgy se áll fel. Nos felállt.:D Leszopott. Másnap kerülte a társaságom, de később megkérdezte benne lennék-e újra. Nem mentem bele. Aztán mikor szalagavató buli volt újra leszopott :D Akkor is ittas voltam. Végül egyszer pia nélkül megdugtam mert akarta nagyon. Egyébként jó volt. Később megtudtam, hogy minden gólyatáborban leszopott valakit. Ő mesélte el. Már akkor is mikor ő volt gólya 15 évesen. De állítólag belém szerelmes is volt pedig nem vagyok helyes meg semmi csak neki a testem egy igazi főnyeremény volt pedig nem vok izmos meg semmi. Sőt túl vékony voltam akkoriban is.
2020. okt. 7. 23:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is gólyatáborban történt az eset, egy kis alkohol mellett, meg komoly fogadások, játékok voltak.

Hát vesztettem, előre nem tudtam mi lesz, csak mondták a nagy srácok hogy gyere mutatunk valamit, ami tetszeni fog.

Láttam rajtuk hogy itt valamit terveznek velem, mert hogy elvisznek a többiektől.

De tetszett a dolog, aztán nagynehezen “elrángattak” az egyik kis faházba, amelyikben ők laktak abban a pár napban.(Kemping szerűségbe voltunk)

Aztán kulcsra zárták, akkor tudtam hogy itt végem.😄😉

Kérdezte az egyik hogy benne vagy?

Közbe mutatta a kezével a szájánál mintha szopna.

Hát letérdeltem eléjük mivel nagyon tetszettek a srácok, főleg hogy ők pár évvel idősebbek voltak tőlem.

És ezek voltak az első szopásaim is egyben.

Örök emlék maradt nekem, sosem bántam meg. És örülök hogy akkor vesztettem, vagy direkt úgy csinálták hogy veszítsek, ezt nem tudhatom.😃😉

Ott is kellett aludnom azon az éjszakán náluk.

De mint utólag mondták ők, ez valami “szokás” hogy minden évben szokott ilyesmi lenni, akiből legjobban kinézik a dolgot hogy megteszi ezt, az ki van választva valamilyen módon.

Csak ezekről a dolgokról általában csönd van a nyilvánosság előtt.

Bár néha hallani erről arról gólyatáborokban szexuális dolgokról, zaklatásokról.

19F

2020. okt. 8. 08:03
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok 15 voltam akkoriban azt elfelejtettem írni.☺️
2020. okt. 8. 08:05
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Alig múltam el 18 amikor egy jó haverom nevetett ahogy alig állok a lábamon és pisilek. Azt hittem viccből mondta hogy segít,hát kiderült hogy nem.Rávágtam hogy persze nyugodtan,aztán megfogta.A végén elkezdte lerázni és hát húzogatni.Hamar felállt és tetszett ahogy veri,el is élveztem.Marha rosszul éreztem magam mikor visszamentünk a házba a többiekhez,de amúgy meg tetszett.Buli után persze szóba jött és volt egy kis hasonló folytatás.Nem bántam meg,de hetero életet élek,a fiúk felé továbbra is csak kicsit vagyok nyitott.
2020. okt. 8. 16:44
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy pijás buli után félórát 69-eztünk.Mire végre elsültünk.
2020. okt. 9. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!