Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki részegen vagy ittasan volt kalandja azonos neművel ? Ha igen hogy történt és megbántátok ?
Nekem is gólyatáborban történt az eset, egy kis alkohol mellett, meg komoly fogadások, játékok voltak.
Hát vesztettem, előre nem tudtam mi lesz, csak mondták a nagy srácok hogy gyere mutatunk valamit, ami tetszeni fog.
Láttam rajtuk hogy itt valamit terveznek velem, mert hogy elvisznek a többiektől.
De tetszett a dolog, aztán nagynehezen “elrángattak” az egyik kis faházba, amelyikben ők laktak abban a pár napban.(Kemping szerűségbe voltunk)
Aztán kulcsra zárták, akkor tudtam hogy itt végem.😄😉
Kérdezte az egyik hogy benne vagy?
Közbe mutatta a kezével a szájánál mintha szopna.
Hát letérdeltem eléjük mivel nagyon tetszettek a srácok, főleg hogy ők pár évvel idősebbek voltak tőlem.
És ezek voltak az első szopásaim is egyben.
Örök emlék maradt nekem, sosem bántam meg. És örülök hogy akkor vesztettem, vagy direkt úgy csinálták hogy veszítsek, ezt nem tudhatom.😃😉
Ott is kellett aludnom azon az éjszakán náluk.
De mint utólag mondták ők, ez valami “szokás” hogy minden évben szokott ilyesmi lenni, akiből legjobban kinézik a dolgot hogy megteszi ezt, az ki van választva valamilyen módon.
Csak ezekről a dolgokról általában csönd van a nyilvánosság előtt.
Bár néha hallani erről arról gólyatáborokban szexuális dolgokról, zaklatásokról.
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!