Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha kipróbálom sráccal megbánom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kipróbálom sráccal megbánom később?

Figyelt kérdés
Izgat pár dolog, de félek hogy ha megcsinálom megtetszik és később is akarom. Ti hogy vagytok ezzel?

2021. dec. 24. 09:51
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

En csak csokoloztam es leszopott srac.

Nem bantam meg de en inkabb a nokkel tudom az ilyeneket elkepzelni a jovoben.

Szerencsere a mostani bnom nagyon jol szop es szuk is a puncija.

2022. máj. 9. 22:55
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Mi fiatal pár vagyunk, és elméletben izgat a forced bi. A gyakorlattól én is félek.
2022. jún. 17. 09:59
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer lett volna lehetőségem, hogy egy pár mindkét tagja leszopjon, de aztán megszakadt a kapcsolat… :(
2022. jún. 17. 10:42
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben kipróbálnám, hogy utána heteró kapcsolatban ne elfolytásokban jöjjön ki a gondolat vagy titkolózz ha megtennéd.
2022. jún. 20. 22:40
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Én is kipróbálnám valaki olyannal aki szintén kipróbálná, fedezzük fel együtt :) uni lennék szal minden jöhet :) 32 vagyok
2022. júl. 17. 14:04
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Engem izgatott.

Kiprobáltam pár dolgot.

Tetszett,de úgymegbántam mint a fene.

Aztán túl léptem rajta és újra probáltam dolgokat.

Azokat már nem bántammeg.

Ebben az lehet,hogy bármekkora lázadó anarchisták vagyunk,valahol belül mélyen mégis csak motoszkál bennünk a társadalomnak való megfelelés kényszere.

2022. júl. 18. 09:13
 27/28 sandrisbp ***** válasza:
100%
Az első pár próbálkozáson nem volt jó. De nem azt bántam meg utána, amit csináltunk (kivertük egymásét, nem nagy ügy), hanem azt, hogy azzal, akivel történt.... aztán később rájöttem, hogy ha olyannal csinálom, aki igazán bejön, akkor ez is igazán bejön... meg más is :).
2022. okt. 13. 01:29
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Én nem bántam semmit annak idején... :)
jan. 15. 20:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!