Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki ki is próbálta a saját nemét egyszer, arról elmondható hogy biszex?
Figyelt kérdés
Ugye van az a butaság hogy kiváncsi heteró. Egy heteró eleve nem lenne kiváncsi a saját nemével szexuálisan semmire sem. Aki viszont egyszer kipróbálta a saját nemét, de többet nem, arra mondható-e hogy biszex?ma 16:24
1/28 anonim válasza:
semmi értelme ilyen definiálgatásnak. pont mert attól függ, hogy hogy csinálod meg a definíciót. de az egész probléma eleve nem túl életszerű. semmit nem ad, hogy most milyen elnevezést adsz valamire. a lényegen nem változtat, hogy van egy ember aki egyszer szexelt azonos neművel. nem fog semmin változtatni ezen, hogy melyik címkét teszed ugyanarra.
2/28 A kérdező kommentje:
Szerintem van értelme a szexuális identitás miatt.
ma 16:28
3/28 anonim válasza:
nem feltetlen, ha utana nem tudsz vonzodni a sajat nemedhez
4/28 A kérdező kommentje:
3-as akkor azt, aki leszopott egy férfit, a férfi pedig őt, azt mondhatjuk továbbra is heterónak?
ma 16:35
5/28 anonim válasza:
A biszexseg szerintem nem azon mulik hogy kiprobalod e hanem hogy rendszeresen vonz e a sajat nemed, es ujra es ujra at akarod elni.
6/28 anonim válasza:
de nagy valoszinüseggel igen biszex, különben ki se probalta volna.
7/28 anonim válasza:
#2 mit jelent az, hogy szexuális identitás? ez egy félrevitele dolgoknak, hogy identitási kérdést csinálni abból, hogy valaki hova akarja épp tenni a farkát. Ha pl pékségbe jársz dolgozni, akkor is ez ennyi. Ettől nem lesz az identitásod pék, ez az egész identitásosdi egy baromság.
de ha lenne is értelme, akkor is most komolyan attól függ az identitásod, hogy mi a definíciója egy szónak? (aminek ráadásul soha nem lesz tiszta definíciója, mert mindenki máskép használja)
biszex definíció 1: aki egyszer is szexel azonos neművel is
biszex definíció 2: aki tartósnak szexel azonos neműekkel is
de lehetne még egy csomó variációt csinálni
és nincs egy tiszta jelentés.
8/28 A kérdező kommentje:
Szerintem biszex akkor is, ha csak egyszer volt a saját nemével valaki. Ez az én véleményem. Vágyott rá. Ha nem vágyott volna, eleve ki sem próbálta volna.
ma 16:49
10/28 A kérdező kommentje:
Annyi változik, hogy az ilyenek legalább tisztába jönnek magukkal, elfogadják hogy biszexek.
ma 16:58
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!