Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kipróbálom sráccal megbánom később?
Figyelt kérdés
Izgat pár dolog, de félek hogy ha megcsinálom megtetszik és később is akarom. Ti hogy vagytok ezzel?2021. dec. 24. 09:51
11/28 A kérdező kommentje:
Fiatal vékony sráccal képzelem el. :)
2021. dec. 25. 09:47
12/28 anonim válasza:
Én nem bántam meg! Felszabdított.
13/28 anonim válasza:
Életem legjobb húzása volt,hogy megtettem!
14/28 anonim válasza:
Én is sokat filóztam ezen, aztán kipróbáltam. Életem egyik legjobb döntése volt. Legalább már tudom hogy az is bejön ha farokkal van dolgom, bővültek a lehetőségek 🤣
15/28 anonim válasza:
Én is kipróbáltam nem bántam meg
16/28 anonim válasza:
Életem legjobb döntése volt, hogy kipróbáltam, milyen az, ha szopok, és megdugnak.
17/28 anonim válasza:
Veszteni nem vesztesz. Én lányként lánnyal/nővel probálnám ki ha volna viszonzatlan alkalmira. 25 lány
18/28 anonim válasza:
En 16 evesen probaltam ki, nem bantam meg, azota rendszeresen szoptattnak es dugnak. :)
F28
19/28 anonim válasza:
Gyere próbáld ki velem tutira nem bánsz meg semmit!
20/28 anonim válasza:
Hú de megbántam az elsőt. Aztán amikor újra számba vettem a farkát elmúlt a megbánás.
Szóval sanszos,hogy megbánod és tetszeni is fog. Mert amúgy a megbánáson túl kiderült,hogy jól szopok,és szeretek is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!