Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kipróbálom sráccal megbánom később?
Figyelt kérdés
Izgat pár dolog, de félek hogy ha megcsinálom megtetszik és később is akarom. Ti hogy vagytok ezzel?2021. dec. 24. 09:51
1/28 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok. Engem is izgat pár dolog de kicsit para...
2/28 anonim válasza:
Én is így voltam Kipróbáltam és azóta mindig kívánom a fas.t
3/28 anonim válasza:
Javaslom a koipróbálást, mert akkor megtudod, hogy valódi-e a vágyad, vagy csak úgy felizgat a gondolata :)
4/28 anonim válasza:
Attól, hogy egyszer elmész síelni, még nem leszel síelő!!
5/28 anonim válasza:
Ugyanígy voltam. Kipróbáltam és utána már kívántam.
6/28 anonim válasza:
És konkrétabban mit szeretnél kipróbálni? :)
7/28 anonim válasza:
Nem bánnád meg. Az lehet, hogy többször is kívánnád, de nincs azzal semmi baj. Nőket én dugok, pasik meg engem, kell a változatosság :D
8/28 anonim válasza:
Szerintem nem fogod megbánni.
Én is kipróbálnék egy aktívval pár dolgot 30 fölöttivel.
9/28 anonim válasza:
Biztos nem bánja meg senki. Én sem bántam meg aktívként, 40 + osan,hogy tettem ezt-azt.
Tennék is megint,ha lenne ebben partner.
10/28 anonim válasza:
A 40 + os korosztállyal jó lenne :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!