Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Taszító lehet, ha egy lány arra izgul, hogy bántják?
Kinek taszító, kinek nem. Már utasítottam vissza férfit, biszex férfiként csak azért, mert szub a lehetséges konkrét partner. Kakiszexet akart velem, érted... hogy "csokis legyen a szája", a fenekemet nyalva... Hát, ez nekem nem jön be. Ráadásul senkit nem bírok bántani, inkább jó szívvel odafigyelni a másikra, aki megérdemli, és a gyengédséget kedvelem oda-vissza. (Az önvédelmi helyzet az viszont kivétel, ha elkerülhetetlen.)
Kérdező, pontosan mire vágysz? Nem, mintha partner lennék benne, viszont érdemekel, hogy értsem, milyen hajlamok léteznek. Te is "csokis szájú" volnál, mint egyesek? Vagy azt már nem vállalod be? És egyébként tiszta ánuszt nyalni szeretsz? Lelki alázás is vonz téged, pl ánusznyalásra kényszerítenek téged, azt élvezed? ÉS ha sérülést okoznak neked pl gátrepedés? Vagy hogy kell ezt elképzelni? Ez kínlódás az, ha baleset történik az emberrel... Te balesetet elszenvedni is szeretsz? Vagy hogy értendő? Számomra nehezen felfoghatóa mazochisták világa, bár elméletben értem nagyjából.
Nem tudom pontosan te mire vágysz, én nem érzem magam szadistának, így írom le, hogy mik lennének amik még bejönnének: tovább dugni mint ameddig élvezed, élvezés után is keményen folytatni; kikötözni és sok ponton kiszívni, harapdálni (nyomot hagyva, de nem ténylegesen beleharapva); jéggel, meleg viasszal játszani; kényelmetlen pozícióba szorítva dugni (pl kezed hatra kötve, hasra fektetve és csípődet felemelve, úgy hogy a fejeden, válladon fekszel); intenzív vibrátor használat.
Ezek már ez a kategória, vagy ez még vaniliának számít :))
Egy darabig kapcsolatban voltam egy ilyen beálitottsagu lánnyal.
Amikor már ilyen csonkitos dolgokat vetettfel na akkor leálitottam. Aztán talált valakit aki hajlandó voltrá legalábbis szóban. Akkor ott vége is lett a dolognak. De igazán érdekel,hogy milett vele...csak hát ez egy elégcsúnya szakitás volt.
Tehát belemennék ,bár nem vagyok gyakorlott DOM,és csak egy bizonyos határig.
Nekem van ilyen kapcsolatom.
Eddig a leg durvább amit parom élvezett hogy csatos öv csattos reszevel (eleg jó fogai vannak) ütöttem a fenekét teljes erőből.
Fajt neki nahyon de élvezte. Utana napokig örömmel mutogatta nekem a hegeit...csíkjait.
Mondjuk a lilla foltjait is imádka mutogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!