Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Taszító lehet, ha egy lány arra izgul, hogy bántják?
Figyelt kérdés
Akár testi akár lelki, de főként testi dolgokra kell gondolni. Hiába próbál felhagyni ezzel, nem tud. Ti eleget tennétek a kéréseinek amik arról szólnak, hogy minél nagyobb fájdalmakat okozzatok neki, vagy ez kizáró tényező lenne?2021. dec. 19. 02:10
2/19 anonim válasza:
Alapvetően igen! Nagyon kevesen szadisták, a játékosság beleférhet, de ez egy fenékre ütés, nagyon nem a fájdalom okozás.
3/19 anonim válasza:
Szerintem te nem fenékverésre izgulsz hanem sokkal morbidabb dolgokra. Szóval nálam ez kizáró tényező.
4/19 A kérdező kommentje:
Igen, jól érzed, a fenék verésnél én többre vágyom.
2021. dec. 19. 02:44
5/19 anonim válasza:
Annak aki a BDSM világában utazik nem taszító (más meg úgysem érti meg, de nem is tartozik ugyebár mindenkire). Ettől még lehet hogy nem fog elmenni addig amíg te szeretnél ha nagyon extrém határokig mész.
6/19 anonim válasza:
Na, mint én… barátnőm alázott, h nem jó velem a szex, kicsi a farkam, mással fogja megdugatni magát előttem, végig kell néznem ahogy más megdugja, h milyen h élvez egy igszi férfi igazi farka alatt, stb… és mindennél keményebben reagál rá a farkam. Tudom miről beszélsz… :)
7/19 anonim válasza:
Nekem bejön, szóval örülnék ilyen lánynak. Írj, ha gondolod
8/19 anonim válasza:
Taszytó, nem tudnék eleget tenni ennek. Menjen el egy MMA-képzésre, ott kiélheti ezen vágyát.
9/19 anonim válasza:
Nem lennél különösebb ujdonság ezzel a beállitottsággal
10/19 anonim válasza:
Szadista, domináns vagyok, engem kimondottan azok lányok érdekelnek, akiket bánthatok.
Szóval nála ez nem kizáró tényező, hanem elvárás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!