Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha egy lány már az első randin bevállalós az taszító számotokra? Komoly kapcsolat kizárt egy ilyen lánnyal?
Első barátnőm 2 órával az első találka alatt megvolt. Gumi nélkül. Punciba élvezhettem. Cooooool. Beégett az agyamba a pillanat ahogy megy ki a szobából és a combocskáján folyt le a lé. Ő könnyen anda magát másnak is - megcsalás miatt lett vége.
A második barátnőm a harmadik napon adta magát - Ő volt a kezdeményező. Viszont csak gumiban. Ő meglopott, emiatt dobtam.
A harmadik barátnőmet szintén a harmadik randin tudtam meghúzni. Gumi nélkül. Mondjuk Őt kegyetlenül szétnyaltam előtte. Ez úgy megfogta ..... na Ő 15 éve már a feleségem.
Nagyon helyzet függő.
De ezzel együtt azt mondom, hogy az esetek nagyobbik részében a bevállalósság mindjárt az elején nem a hosszú kapcsolat záloga. Nem mondom, nekem is volt olyan, ahol gyorsabban benne találtam magam, mint egyáltalán álmodni mertem volna, és utána együtt voltunk sokáig, de azért nálam nagyon nem ez a jellemző
(ps: én amúgy pont ezért nem is nyomulok az első pár randin, ha komolyan gondolok a nőre, mert szeretem megadni a módját az ismerkedésnek, és ha rögtön sikerül hanyat dönteni, az nem mindig jó kimenetel)
Akik lepontozták a 3 és 5ös válaszokat, azok miért tették?
Ha valaki leírja a véleményét, és az nem az, hogy "persze dugunk azonnal", akkor azt már le kell rántani?
5: igen, a fordítottja sem feltétlen jó kimenetel, ott meg inkább az szokott lenni, hogy fél tucat randi után szépen kimúlik az ismerkedés, és semmi nem volt.
Viszont ha tényleg komolyan gondolom a csajt, érzek iránta valamit, és hosszú távon tervezek vele, akkor inkább megkockáztatom, hogy sosem lesz semmi közöttünk, és tovább lépek, mint az, hogy megfektessem gyorsan, és ezzel rontsam el a komolyabb esélyeit.
Hát... ez a klasszikus dilemma :)
Kinéted az álom pasit, akivel minden csaj elsőre lefekszik, és most bajban vagy:
- ha te nem dugsz az első randin, akkor 5 másik ugrik a helyedre, aki nem fog nemet mondani
- ha rögtön igent mondasz, akkor megvan neki a pipa, és már nem vagy érdekes, meg neked sem fűlik igazán hozzá a fogad
Nos, segítek! Ennek a játékelméleti problémának nincs megoldása, bármit is választasz, nagy az esélye, hogy koppansz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!