Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lehet hogy tetszem ennek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy tetszem ennek a lánynak? Bővebben lent. (Én is lány vagyok)

Figyelt kérdés
A lényeg hogy idén jött egy lány és nagyon megkedveltem.Onnan gondoltam hogy leszbikus lehet mivel eléggé látszik rajta pl.a viselkedésén mondták még régebben a többiek is hogy lehet az, és mostanában észrevettem hogy sokat figyel engem. Régebben a hajamat birizgálta meg olyat is mondott hogy milyen szép és bele lehet túrni.. és volt hogy észrevettem hogy eléggé feltűnően felmér engem szóval szerintetek lehet tetszem neki vagy ezt hogyan lehetne kideríteni?

2021. dec. 9. 16:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Létezik egy ősrégi, de ma már csaknem feledésbe merült módszer:

Beszélgettek.

2021. dec. 9. 16:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon úgy tűnik.
2021. dec. 9. 16:42
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezt igazából biztosra csak tőle tudnád meg hogy mi van.
2021. dec. 9. 16:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Neked tetszik?
2021. dec. 9. 17:49
 5/6 anonim ***** válasza:
91%
Ugy, hogy elfogadod a hajba (és egyéb helyekre:-) beleturásos ajánlatait.
2021. dec. 9. 18:29
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
De aranyos :)
2021. dec. 9. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!