Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gumival vagy nélküle? (de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gumival vagy nélküle? (de kicsit bővebben)

Figyelt kérdés

Fiúk, lányok ti hogy szeretitek?

Alkalmi kapcsolatnál és tartósnál is mondjátok el!

Ha nélküle, akkor fiúk hova szerettek élvezni és a csajok hova szeretik kapni?

Korral, nemmel légyszi! :)

2018. febr. 20. 20:24
 1/4 anonim ***** válasza:
59%

gumi nélkül a tuti. :) alkalmi nincs sűrűn.. de ott inkább gumi párti vagyok.

én beleélvezni szeretek, de ha a lány máshová kéri akkor megteszem. kivéve talpra.. azt soha nem tenném meg, mert undorodom tőle.

2018. febr. 20. 20:32
 2/4 anonim ***** válasza:
61%
Alkalmi gumi nélkül? Ne hülyéskedj már, gondolj bele, akit akkor látsz elsőnek, de már mentek dugni, szerinted még hányan vitték el ugyanígy? :) Ám sajnos nekem is volt ilyen még fiatalon sajnos , amikor nem voltam meggondolt és bele is élveztem a hévben a csajba, persze haverral együtt voltunk vele , aki olyan részeg volt, mint a sz.r és azt mondtam neki, hogy ő ment el benne és így ő vette a csajnak a gyógyszert :D Na jó nem viccelem el, mert idegen csaj volt és gumi nélkül megküldtük mindketten és még bele is élveztünk, nagy mázlim, hogy nem kaptam el a csajtól valamit, szóval nem vicces nagyon is nem így visszagondolva.
2018. febr. 20. 20:35
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Alkalmi nemnagyon van de ott csakis gumi.

Párkapcsolatban ha a nőnek is oké akkor gumi nélkül tabival védekezés.

Én szájba szeretek élvezni a végén. De ez megbeszélés kérdése. Ahova a nő is szeretné. Ha igen akkor szinte mindig szájba.

28F

2018. febr. 20. 20:36
 4/4 A kérdező kommentje:

Gumi nélkül a legjobb. Ha a lány engedi punciba... :) Ha nem akkor a hasára, hátára vagy ahova kéri. :)

3x F

2018. ápr. 17. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!