Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gumival vagy nélküle?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gumival vagy nélküle?

Figyelt kérdés
Sajnos vagy nem sajnos nekem egészségügyi problémák miatt csak gumival lehetne védekezni.(nem vagyok nemibeteg) De a páromnak így nem megy. Az előző kapcsolatom is emiatt ment tönkre. Ezt nem akarom. Van más fajta védekezés, amivel a baktériumok nem jutnak fel? Normális válaszokat előre is köszönöm.
2017. márc. 15. 05:44
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
72%
Ha nem akarsz gyereket akkor Gumi. Fogamzásgátló tablettát meg nem minden Nő szedhet. Ne hibáztasd magad. Esetleg próbáld a méhszáj sapkát vagy a pesszáriumot. 23 L
2017. márc. 15. 05:55
 2/23 anonim ***** válasza:
82%

#1 funkcionál analfabéta...

Nem, nincsen, mert a gumi ad teljes elzártságot. A többi módszer csak arra jó, hogy megakadályozza, hogy a spermium (ami nem baktérium) eljusson és/vagy megtermékenyítse és/vagy hogy a petesejt beágyazódjon.

Mitől okoz neki gondot? Latexmentest próbáltátok?

2017. márc. 15. 06:17
 3/23 A kérdező kommentje:
Mert nem érzi úgy, sőt sehogy...pedig vékonyat használunk, de nem érez semmit
2017. márc. 15. 06:20
 4/23 anonim ***** válasza:
72%

A gumi az egyetlen ami nem csak fogamzásgátlásra jó, hanem fertőzések ellen is.

Nem tudom hány éves vagy, de szerintem nem szeretnek téged igazán.

A gumi valóban nem annyira jó, de ha valaki téged akar akkor ezen nem lesz fennakadva.

Évekig szedtem gyógyszert, meghíztam, örökké migrénes fejfájásom volt, és a libidóm megszűnt létezni. Amint abbahagytam minden visszaállt a régi kerékvágásba. Megfogadtam, hogy soha többé nem szedek hormonokat ha nem muszáj.

Azóta csak gumit használok és még senkinek nem volt ellene kifogása.

28N

2017. márc. 15. 06:21
 5/23 anonim ***** válasza:
82%
Nem tudom milyen egyes pasikban az érzékelés odalent, mert én lifestyles skynt használok és azzal ha elég nedves a punci észre se veszem hogy van rajtam valami... 26/F
2017. márc. 15. 06:30
 6/23 anonim ***** válasza:
88%
Nem maszturbált túl sokat és megszokta? Gumi nélkül akkor érzi veled? Próbáltátok? Hüvelyplasztika? Lehet sajnos nem illetek össze ilyen téren vagy nagyon kis hüvelyű nő is és egy 20cm-es vastag pénisszel rémálom az egész és tágabb hüvelyű nő, esetleg anyuka aki a kicsit vagy normált meg sem érzi.
2017. márc. 15. 06:43
 7/23 anonim ***** válasza:
87%
Érdekes, hogy esek pasik állítólagosan nem éreznek semmit a gumiban... Hallottam már pár ilyet, szerintem nagyrészt szar, kamu duma, csak arra megy ki a dolog, hogy levehessék, mert nekik úgy jobb, kényelmesebb. Érdekes én tök jól elvagyok a gumival, érzek mindent amit kell. Sőt, az igazsághoz hozzátartozik, hogy a jelenlegi barátnőm eredetileg fogamzásgátlót szedett, az én unszolásomra tértünk át a gumira. Hogy miért? Nem szeretném ha hormontartalmú mérgekkel tömné magát.
2017. márc. 15. 06:44
 8/23 anonim ***** válasza:
96%
Én mindent érzek gumin keresztül. Alkalmi partnereknél volt hogy megijedtem,mert érzésre olyan lett mintha nem lenne rajtam semmi azaz elszakadt. Igaz egyszer a lány húzta az óvszert ami ízesített volt, na az olyan vastag volt hogy semmit se éreztem,így 3szor hosszabb volt az egész aktus.
2017. márc. 15. 07:05
 9/23 anonim ***** válasza:
83%

Kamu duma a gumiban nem érez semmit.

Akkor nem szeret eléggé. Főleg ha neked ez egészségügyi problémát okoz. (Kinek nem?)

Mi áttértünk gumira. Egyszerűen a libidója megazünt a páromnak. Meg zavart minket a gyógyszer és a hormon.

Mióta nincs gyógyszer, sokszor ő kezdeményez, libidója az egekben néha, már őt zavarja lassan. Azóta tudja, milyen lehet "kanosnak" lenni.

A gumit pedig ki kell kisérletezni. Számtalan van, meg lehet találni azt, ami pont passzol. Ez FONTOS!

Vannak bordásított meg hasonló gumik. Egy kis extrát nyújtanak,fel is tudja dobni az együttlétet.

2017. márc. 15. 08:54
 10/23 anonim ***** válasza:
63%
Az, hogy semmit nem érez a gumiban totális kamu. Persze, más gumival mint anélkül, a különbség érezhető, de az, hogy gumiban semmit nem érezne, nettó hazugság.
2017. márc. 15. 09:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!