Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gumival vagy nélküle?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gumival vagy nélküle?

Figyelt kérdés
Sajnos vagy nem sajnos nekem egészségügyi problémák miatt csak gumival lehetne védekezni.(nem vagyok nemibeteg) De a páromnak így nem megy. Az előző kapcsolatom is emiatt ment tönkre. Ezt nem akarom. Van más fajta védekezés, amivel a baktériumok nem jutnak fel? Normális válaszokat előre is köszönöm.
2017. márc. 15. 05:44
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
91%
Mind a három eddigi partnerem azt mondta, hogy nekik érzetre minimális különbség van az óvszerrel és óvszer nélkül való szex között.
2017. márc. 15. 09:15
 12/23 anonim ***** válasza:
60%

csak gumi. Bocs.

Ezt el kell fogadnia, amúgy meg önző dolog ez a gumi utálat. Persze jobb érzés nélküle, de akik emiatt ugrálnak azok általában önzőek, nekik legyen jobb és nem érdekli őket, ha a másiknak ez problémát okoz.

2017. márc. 15. 09:33
 13/23 anonim ***** válasza:
33%

OMG

Csak mert egyesek élvezik gumival is, miért nehéz elfogadni, hogy valaki nem?

Én például egyáltalán nem.

Eddíg az összes lánnyal akivel gumival volt, annyira nem éreztem semmit, hogy ha nem látom, azt se tudom, hogy benne vagyok... de komolyan SEMMIT. A legtöbbször le is lankadtam a lányban. Pedíg Durex és Lifestyle-ből is a legvékonyabbak voltak kipróbálva.

Ugyanezekkel a lányokkal (szerencsére mindel lehetett) gumi nélkűl valahogy semmi probléma, úgy élveztem/élvezem a szexet ahogy kell :)

Szóval meg lehetne érteni, hogy van ilyen is, nem mindenki olyan szerencsés, hogy élvezi gumival.

2017. márc. 15. 10:06
 14/23 anonim ***** válasza:

9-es vagyok.

Kistestvér projekt miatt átmenetileg nincs gumi.

Ez más: érzem, hogy mennyire nedves. Érzem, és nem érzékelem. Mert gumin keresztül is átjön, csak áttételesen.

Erről le kell mondanom.

De majd újra visszatérünk a gumira, engem gyakorlatilag már csak ez nyugtat meg, ami a testvérek számát illeti.

2017. márc. 15. 10:23
 15/23 anonim ***** válasza:
72%
én gumival eddig éreztem mindig a lányt(mondjuk nincs kicsi pocsom)
2017. márc. 15. 11:52
 16/23 anonim ***** válasza:
15%

Nagyon szar duma ez a "ha nem hajlandó gumival, akkor nem szeret téged igazán". Természetesen hajlandó vagyok óvszerben szeretkezni, tettem is sokáig, de azért basszus... Egy tartós kapcsolatban, ahol a felek megbíznak egymásban, miért kell elrontani a szexet az óvszerrel? Az tényleg nem igaz, hogy SEMMIT nem érzek benne. Érzek benne VALAMIT, ami közel sincs a természeteshez. És mindez független attól, hogy szeretem-e ELÉGGÉ a páromat. Ha tényleg nincs más megoldás, mert egészségügyi oka van (mint kérdező esetében), akkor TERMÉSZETESEN óvszert használunk. De egyébként meg szó sem lehet róla, hogy én évekig zokniban keféljek, mert őnagyságának ez így megfelel. Nekem nem és ahogy én is sokmindent elfogadok, ezt neki is el kell. Azért nehogy már mindig csak a férfiak "legyenek tekintettel" meg "fogadják el". Nevetséges, szokásos kettős mérce.

Szintén szar duma a "gyógyszertől megdöglött a libidóm, elment az életkedvem, meghíztam, kihullottak tőle a fogaim, bla-bla-bla..." Egyrészt nem a gyógyszertől hízol meg, hanem mert zabálsz és/vagy nem mozogsz eleget. Másrészt az óvszeren és a gyógyszeren kívül is vannak még fogamzásgátló módszerek. Illetve a modern gyógyszereknek már nincs ilyen mellékhatása.

Szintén szar duma az "akkor járjál te negyedévente nőgyógyászhoz és fizesd ki a vizsgálat díjat meg a tököm tudja milyen egyéb költségeket". Egyrészt: nőgyógyászhoz ettől függetlenül sem árt negyedévente elmenni, szerintem egy magára és az egészségére valamit adó felnőtt nő ezzel tisztában van. Másrészt: egy aktív szexuális életet élő felnőtt nőnek nem kellene, hogy ez anyagi problémát jelentsen. Természetsen vannak olyan helyzetek, mikor ez előfordul, ekkor természetesen besegítek, vagy akár át is vállalom a költségeket. De ezzel "érvelni" az óvszer mellett szintén nevetséges.

2017. márc. 15. 14:06
 17/23 anonim ***** válasza:
0%
#16, nőként mondom: hatalmas nagy pacsi, teljesen egyetértek. Főleg az elhízás, valóban van olyan tabletta ami bezavar, de basszus ha valaki elkezdi szedni és nem változtat a mozgáson és az étkezésen és hízik akkor nyilván a tabitól van. Nem 5kg-nál vagy 10nál kell észbe kapni hanem azonnal. Abbahagyni, elmondani a dokinak és ő felír másikat. Plusz ha bizalom van akkor mehet gumi nélkül. Egyébként nem tudom mi az a betegség ahol se injekciós fog. gátlás, se spirál, se semmi nem megoldható.
2017. márc. 15. 14:16
 18/23 anonim ***** válasza:
94%

Nos... lehet mondogatni, hogy szar duma az elhízás/migrién fejfájás/zéró libidó.

Arra hajlandó vagyok, hogy belássam talán van is olyan nő aki ilyen kifogásokkal él.

De téged is szívesen telenyomnálak hormonnál, puffogtatod a közhelyeket, hogy "modern gyógyszerek..." Mert annyira sem vagy intelligens, hogy belásd talán nem mindenkire hat egyformán a napi hormon adag, még akkor sem ha valóban kis mennyiségű.

Én a magam részéről nem egyik napról a másikra híztam el, baromi lassú folyamat volt. És az 5-dik kiló után próbáltam is tenni ellene. Sosem ettem sokat, viszont nem sportoltam, így elkezdtem. Meg sem mozdultak a kilók. Sajnos nem értem rá naponta sportolni. De igyekeztem. Lényeg a lényeg 5 évig szedtem gyógyszert és kb a 3-dik évre tett tönkre. Nem egyik napról a másikra. Nagyon lassú folyamat volt és fel sem merült bennem hogy a gyógyszer a hibás. Hibáztattam magamat mert nincs elég időm magamra, az ellaposodott kapcsolatomat, mindent. Aztán egyszer csak úgy döntöttem hogy abbahagyom. Két hónap alatt visszaállt a súlyom (amiért egy fűszálat sem tettem keresztbe), elmúltak a rémes fejfájások, a libidóm pedig újra szárnyalt.

Ennek már 3 éve, és azóta is minden rendben. Hálás vagyok, hogy kizárólag igazi férfiakkal találkozom, aki nem akar rám erőltetni egy hormon bombát.

Abban egyetértek, hogy egy évekig tartó kapcsolatban el lehet hagyni a gumit, amennyiben nem gond, hogy terhebe esem és nem maradok ott egyedülálló anyukaként.

2017. márc. 15. 14:31
 19/23 anonim ***** válasza:
0%

# 18, de hallod abba kell hagyni. Pont annyira kell intelligensnek lenni hogy ha elkezdesz szedni egy hormonhatású gyógyszert akkor figyeled a változásokat. És ha van negatív akkor vagy annyira intelligens és arra asszociálsz hogy "jéé lehet a gyógyszertől van". "Talán abba kellene hagyni?" Addig használni gumit, elmenni dokihoz és megfelelő gyógyszert felíratni. Kifogás az mindig van.

24N

2017. márc. 15. 14:58
 20/23 anonim ***** válasza:
52%
#18: Sajnálom, hogy magadra ismertél az írásomban, de erről nem én tehetek, csak te. Arról, hogy itt ki és mennyire intelligens avagy sem, nem vagyok hajlandó vitatkozni, rangon alulinak érzem. Viszont, ha 5 évig szedtél egy olyan gyógyszert, ami láthatóan káros hatással volt az egészségedre, nem hiszem, hogy az én intelligenciámmal vannak problémákkal. Nem volt időd odafigyelni magadra, rendben, értem, nagyon szomorú, mindjárt könnyekben török ki. Én is sokat dolgozom, nincs is sok időm sportolni, van is rajtam pár kiló felesleges. De nem mutogatok a gonosz hormonokra, meg a pajzsmirigyre, meg a jóég tudja mire még, hanem egyszerűen elismerem, hogy néha rendesen bekajálok este 11-kor, és kész. Ennyi. Mindenesetre azért én is hálás vagyok, hogy egy ideje csak olyan igazi nőkkel hozott össze az élet, akik nem mindig csak a kifogást keresik, hárítanak minden felelősséget és engem hibáztatnak a saját életképtelenségük miatt.
2017. márc. 15. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!