Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet azt hogy megedzem magam a szexhez? Hogy nagyobb legyen a kondicióm, ne fáradjak ki olyan gyorsan? Ott lent is? lány vagyok, leírom bővebben
Az előző barátaimmal a nagyon max tényleges behatolásos szex úgy 10 perc volt, utána elélveztek, kellett idő még újra felálltak, azalatt bőven lehetett pihenni.
A mostani barátommal már első alkalommal is minimum 30-35 percet szexeltünk megállás nélkül, és nagyon elfáradtam, ott lent is. Cikinek éreztem, de muszáj volt mondanom hogy tartsunk egy kis szünetet. Pedig rendszeresen sportolok is.
Az a kérdésem, hogy milyen módszerekkel tudnám kitolni, hogy ne ennyi idő alatt fáradjak el. Főleg ott lent, már 30 perc után kicsit kellemetlen volt.
Szerintem itt két különböző dologról van szó egyszerre.
1. Az, hogy "lent" elfáradsz, az azt jelenti, hogy nem tartja fenn benned folyamatosan az izgalmat, egyszerűen már nem kívánod annyira a szexet. Ezt úgy lehetne áthidalni, ha változatosabb pózokban csinálnátok, gyakrabban váltogatnátok, illetve nyugodtan közben vissza lehet térni az orális szexre is
2. Ami a kondit illeti: igen, az is kell, ha hosszabb, intenzívebb a szex. Ha fizikailag elfáradsz, akkor már a szex sem lesz olyan jó, nem tudod átadni magad az érzésnek, és nem lesz olyan jó. Érdemes ezért a jobb kondiban lenni.
Tehát nyilván a kettő összefügg, de tényleg mindkét részen fontos javítani
Folyamatos fűrészelés ahogy írtad, pózváltásokkal, szóval nem unalmas. Nem nagyon tudom megfogalmazni hogy fáradok ott lent el. Vagy lehet kicsit kiszáradok és ezért tűnik megerőltetőnek.
Az előzőeknél a nagyon max 10 perc az már a sokadik menetnél értendőek, az első menetnél 3-4 perc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!