Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magasabb pasiknak nagyobb a szerszáma is?
Neeem... Ezt már többször leírtuk, h a magasság nem függ össze a péniszmérettel.
L
sajnos nem.
188cm vagyok 13-assal
40f
Nekem élő példa volt, 195 magas volt a srác, és 14 cm farka volt, de megdugtam.
30 bi/Bp
Sem a magasságnak, sem az izomméretnek, sem a kéz-láb-fül-orr meg akármilyen méretnek semmi köze a péniszmérethez. Láttam már majd' 2 méteres pasit 10 cm körülivel és 172 cm-s figurát +22-vel.
Amúgy tanács: ne hajtsd a nagyot, ha a tulaja nem tudja használni akkor nagyobb az esély hogy nem lesz jó. Inkább átlagos, de annál játékosabb :)
#5 -ös vagyok.
#6 -os!
Igen, igazad van, nekem van 168 cm magas ismerősöm, és 20 cm van neki, de volt 195 cm magas és 14 cm volt neki.
1., Szerinted mekkora az átlagos? (mettől-meddig)
2., Én sajna mit mondjak, hogy átlagos nekem 15/5,5 de nekem mindig nagyobbnak, látják 17 cm -re becsülik?
Köszi
Nem fugg ossze, en 2 meter vagyok es atlagosnak számító 16-17 centis farkam van
21
#7-es az átlagos (azaz a többségnek) 12-17 cm között van. A férfiak felének 14-16 között. Tessék egy kis (külföldi) statisztika:
A méreted átlagos, örülj neki ha nagyobbnak "érzik" azt jelenti hogy tudod is használni, csak így tovább :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!