Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány, aki a mackósabb (nem kövér) pasikat kedveli? Bővebben bentebb!
Tudom, felszínes dolog külső alapján ítélni, csupán kíváncsi vagyok, milyen hátránnyal indulok a párkeresésnél amiatt, hogy nem kockás a hasam.
Sok kérdésnél láttam azt, hogy a srácnak nincsenek kidolgozott kockái és máris jönnek a "fúj, fogyjál le, szálkásíts" stb kommentek.
Namármost mi van akkor, ha valaki pl. nem tud edzőterembe járni és nem lustaságból, hanem mert dolgozik és nem tartja annyira fontosnak azt, hogy eltűnjön róla minden zsír?
Nekem pl nincs sörhasam, de van egy kicsi. Ismerősöm szerént én még nem tartozom a mackós-kategóriába sem.
Jöhet hideg-meleg:) (képet nem küldök)
Szerintem, nem lehet veled gond. Sőt! Férfias lehetsz!
Olykor-olykor (mikor eltúlzom a sütést, vagy nem mozog annyit) a férjemen is van egy kis pocak néha, de azt a munkája miatt hamar leadja, de szerintem, iszonyú szexi tud lenni egy férfin egy kicsi has!
Hidd el, nem ezen fog múlni a párkeresés!
29n
Köszi a válaszokat!:)
(azok is írhatnak, akik a kockahas/kigyúrtság mellett vannak)
Én én én :)
Szeretem a pocakokat :D
(nem kérek privit)
Oreg! Minden csajom ilyen volt, volt kozte fittness edzo (olyan feszes idomokkal hogy csak pislogtam elsore, de volt agyatlan plaza cica is meg atlagos csaj. Egy kozos volt bennuk: mind vekony, tulsuly mentes csaj volt, mert neke az jon be)
s innen is akadt mar ketto-harom. A kulsod csak egy szemponta masik 30 mellett amivel csajozni kell.
Pedig nem vagyok Audis, BMWs milliomos majom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!