Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a szex hosszú idő után újra úgy, hogy közben a lány nagyon meghízott?
Figyelt kérdés
Van erről tapasztalatotok?
Összejöttem a volt barátnőmmel. Ő az eltelt két év alatt nagyon meghízott (ilyen 20-30 kilót), és nagyon duci lett. Még elég friss a dolog, és nem jutottunk el a szexig, de csak idő kérdése. Nem tudom, mennyire lesz más amiatt hogy ennyire megváltozott.
Nektek volt ilyen élményetek?
23/F
2017. máj. 9. 14:32
1/4 anonim válasza:
Kövér lányok izzadnak és büdösödnek. Formátlanul reng a háj rajtuk. Inkább kiverem.
2/4 Talk1963 válasza:
Kedves Kérdező!
Ha szereted a duci lányokat, akkor semmi gond.
Ha nem szereted, akkor, magam tapasztalatából kiindulva...... az első egy két együttlét jó lesz, de aztán előtérbe kerülnek a plusz kilók és megölik a vágyat.
Lajos1963
3/4 Judith1990 válasza:
Első válaszolónak üzenem, hogy nem disznókkal kell kefélni hanem nőkkel! Duci nőkben is sok van aki nem tehet rola ws baromi igényesek!! Sok vékony nő példát vehetne róluk!
4/4 anonim válasza:
Szerintem baromi jó. Én egyszer lefeküdtem az exemmel, aki 63 kiló volt amikor először összejöttem vele, 4-5 év múlva meg már 90vhány, és nagyon élveztem a szexet. Kérdés persze, hogy te szereted-e a kövér nőket, de ha alapvetően a lányt szereted, akkor gond nem származhat belőle :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!