Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány, aki a mackósabb (nem kövér) pasikat kedveli? Bővebben bentebb!
Tudom, felszínes dolog külső alapján ítélni, csupán kíváncsi vagyok, milyen hátránnyal indulok a párkeresésnél amiatt, hogy nem kockás a hasam.
Sok kérdésnél láttam azt, hogy a srácnak nincsenek kidolgozott kockái és máris jönnek a "fúj, fogyjál le, szálkásíts" stb kommentek.
Namármost mi van akkor, ha valaki pl. nem tud edzőterembe járni és nem lustaságból, hanem mert dolgozik és nem tartja annyira fontosnak azt, hogy eltűnjön róla minden zsír?
Nekem pl nincs sörhasam, de van egy kicsi. Ismerősöm szerént én még nem tartozom a mackós-kategóriába sem.
Jöhet hideg-meleg:) (képet nem küldök)
Utolsó!
Mit főzöl?
Egyébként, fincsinek tűnsz ;).
Hűű, de jó ötletet adtál ebédre! ;)
Köszönöm!
(Egyébként, nagyon szexi, amikor egy férfi főz... főleg, ilyen "szettben"!)
10-es, igen, hasonló, bár némileg szélesebb a vállam és több az izom rajtam - de hasmennyiség kb stimmel:)
Valszeg azért, mert én is szeretek főzni, de megenni a főztömet még jobban:)
Én úsztam, ezért a hátam nagy, nem az izmaim.
Sajnos keveset mozgok, és jókat fűzök (mint az a képen jól látszik), de élőben azért jobb.
Egyébként lógass ki a zsebedből egy pár 20-ast, rögtön nem a hájas malac leszel, hanem a drága macikájuk
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!