Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyi kíváncsi hetero nő lenne? Vagy miért tűnnek el?
Ez a kisregény amit lejjebb bemásolok egy kérdésre adott válasz kapcsán fogalmazódott meg bennem.
Nálam még képcsere előtt eltűnnek a nők. Így még azt sem tudom gondolni, hogy talán nem jöttem be nekik.
De sokszor a beszélgetés is nagyon passzív már. Nem érdeklődnek. Kérdezek, nagynehezen válaszol, de nem kérdez vissza. Megint kérdezek, nagy nehezen megint válaszol tőmondatokban. Már nekem ciki, vallatásnak érzem. Pláne mert úgy kezdik, hogy csak szexet szeretnének, mégis elvárják hogy körbeudvaroljam őket, vagy nemtudom. Nem értek hozzá.
Ha pikánsabb témára váltanék, hogy haladjunk picit. Játszunk kicsit, rögtön el is tűnnek,vagy marad a passzivitás. Mint ha akkor döbbennének rá, hogy mit is csinálnak. "Úristen! Tényleg be akar fűzni egy nő!!"
Természetesen nem gondolom hogy bennem és/vagy a kommunikációmban nincs hiba. Biztos van,csak nem látom. A férfiak sokkal kommunikativabbak. Jó erotikus levelezések is kerekedtek már itt. Akkor is ha tali nem lett belőle.
A nőkkel mi van? Miért írnak ha atán nem kérdeznek semmit?
N bi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!