Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ennyi kíváncsi hetero nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyi kíváncsi hetero nő lenne? Vagy miért tűnnek el?

Figyelt kérdés

Ez a kisregény amit lejjebb bemásolok egy kérdésre adott válasz kapcsán fogalmazódott meg bennem.

Nálam még képcsere előtt eltűnnek a nők. Így még azt sem tudom gondolni, hogy talán nem jöttem be nekik.

De sokszor a beszélgetés is nagyon passzív már. Nem érdeklődnek. Kérdezek, nagynehezen válaszol, de nem kérdez vissza. Megint kérdezek, nagy nehezen megint válaszol tőmondatokban. Már nekem ciki, vallatásnak érzem. Pláne mert úgy kezdik, hogy csak szexet szeretnének, mégis elvárják hogy körbeudvaroljam őket, vagy nemtudom. Nem értek hozzá.

Ha pikánsabb témára váltanék, hogy haladjunk picit. Játszunk kicsit, rögtön el is tűnnek,vagy marad a passzivitás. Mint ha akkor döbbennének rá, hogy mit is csinálnak. "Úristen! Tényleg be akar fűzni egy nő!!"

Természetesen nem gondolom hogy bennem és/vagy a kommunikációmban nincs hiba. Biztos van,csak nem látom. A férfiak sokkal kommunikativabbak. Jó erotikus levelezések is kerekedtek már itt. Akkor is ha tali nem lett belőle.

A nőkkel mi van? Miért írnak ha atán nem kérdeznek semmit?

N bi

2021. nov. 6. 14:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sokszor ezek a nők inkább pasik. Így próbálkoznak egy nőhöz közelebb férkőzni. Ahogy homokosok is nőnek kiadva magukat pasikhoz közelebb férkőzni itt az oldalon. Értelme semmi, mert lebuknak előbb utóbb, de próbálkoznak.
2021. nov. 6. 14:08
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy ezek nők voltak ?

Bennem ez a kérdés vetődött fel miközben olvastalak. Mert ugye írtad, hogy sokszor már a képcsere előtt eltűntek. Szóval én azt gondolom, az sem biztos, hogy ezek nők voltak…

Én bevallom férfi vagyok. Mielőtt bárki félreértené.

2021. nov. 6. 14:25
 3/11 A kérdező kommentje:

Tapasztalataim szerint a férfiak másképpen írnak.

És ha tényleg így van, miért nem kérdeznek, érdeklődnek? Nem látom értelmét.

2021. nov. 6. 14:26
 4/11 A kérdező kommentje:
Volt olyan is hogy férfi volt. Az eddig 2x fordult elő.
2021. nov. 6. 14:27
 5/11 A kérdező kommentje:

3x képcseréig is eljutottunk.

Egyet én mondtam le mert nem tetszett, bár nagyon kedves volt.

A másik kettő eltűnt. Náluk elhiszem hogy valószinű nem jöttem be.

2021. nov. 6. 14:30
 6/11 anonim ***** válasza:
Társkeresőn hasonlóak a tapasztalataim. Bejelölik, hogy bi, ilyesmi, de igazából nem tűnik úgy, mintha bármit akarnának.
2021. nov. 6. 15:15
 7/11 Mathus ***** válasza:
100%

a kérdésre: ez nemcsak nő-nő közötti kommunikációnál van így. a 30+-os lányok paranoidok, volt akivel másfél hónapig chateltem, írtam vmi eggyel belemenősebbet, rögtön ghosting (az hogy ő miket írt, az meg nemsemmi volt, de azt lehet). minden nő a saját véleményét/fétisét akarja viszontválaszként is látni, olyan beszélgetni velük, mintha tojásokon lépkednék (ha egyszer letérsz az általuk ideálisnak tartott "útról", akkor mész a kukába). visszalépek más névvel, ugyanazok írnak rám, "a szép a szemed, ments meg" szöveggel. a fiúk sokkal nyitottabbak, akár meleg, akár hetero az illető. a külföldiek is ugyanez, ez nem magyar sajátosság.

F

2021. nov. 6. 15:51
 8/11 anonim ***** válasza:
7-es, ez a "ments meg", ez mit jelent?
2021. nov. 6. 16:04
 9/11 Mathus ***** válasza:
#8: sokan párkapcsolati magányban, vagy olyan egyedi élethelyzetben vannak, amire az "itt a lakásom kulcsa, költözz be.." volna (szerintük) a megoldás.
2021. nov. 6. 16:15
 10/11 anonim ***** válasza:

Kérdező, üdv a való világban. Sajnos ezen a szinten van az átlag értelmi színvonal a netes társkereső fronton. Mindenki a "lottó nyereményt" várja de úgy, hogy közben ő maga semmit se kockáztasson, semmiféle módon ne kelljen kilépnie a hosszú évek óta bepunnyadt komfortzónájából.

Erről viszont nem ők tehetnek, hanem én úgy gondolom hogy a közösségi média. Felmégy pl. az instára és ömlik rád, hogy mások milyen luxusban élnek. Na igen, de ők az emberek 1%-a a maradék 99% meg csak sóvárog és képtelen megemészteni, hogy az átlagos kis életében bizony átlagosak a lehetőségei is.

A férfiak ebből a szempontból tényleg jobbak, ők nem válogatnak ha szexről van szó, de a megbízható, értelmes, kultúrált egyének köztük sem túl gyakoriak.

N

2021. nov. 6. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!