Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero fiuk benne lennetek kivancsisagbol egy konnyu kalandban?
Figyelt kérdés
Egy masik sraccal ha tudnatok, hogy soha 1000% nem derul ki. Nem szex csak kb hokizasra gondolok. Nem kell beszolni, nemreg hallottam valakitol, hogy leginkabb a lebukas miatt nem de amugy legtobben igen. Hogy van ez? Oszinte valaszokat kerek amugy is anonim. Kort is irjatok. Koszonom.2021. okt. 27. 06:03
61/69 anonim válasza:
De én nem értem ezt hogy "kiváncsi"!
Mire lenne kiváncsi?Miért érdekelne engem hogy más hím mit csinál?
Én kiverem magamnak.Tudom milyen.
No most hogy mási is ezt teszi,ebben mi az újdonság?
Nem értem ezt a kiváncsi dolgot sehogysem!
62/69 anonim válasza:
Tagadás az megy kozbe meg vágytok egymas faszára
63/69 anonim válasza:
Kiváncsiak arra milyen a homoszex egymással
64/69 anonim válasza:
61
Mit nem lehet ezen érteni? Olyan dolgot csinál amit még nem tett meg, ennyi.
65/69 anonim válasza:
Ők már nem csak kiverést akarnak hanem szopni, dugni egymást
66/69 anonim válasza:
65 Ezt tapasztalatból írod?
Táborban mi is közösen vertük, el lehetett volna bujni de nem akartunk. Nem volt semmi több, nem lett senki se meleg.
67/69 anonim válasza:
Nem, csak az egyik k*cs*g munkatarsam is ezt akarta
68/69 anonim válasza:
67
Jaaa, akkor ha 1 ezt akarja akkor az összes is? Akkor lehet ugyan úgy általánosítanines tényként kezelni mindent?
69/69 anonim válasza:
Nembiztos mert lehet hogy valaki csak f verést akar, valaki szopast, valaki dugast
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!