Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteroszexuális férfiak! Hedonizmusból vagy kíváncsiságból lefeküdnétek egy pénisszel rendelkező transzlánnyal? (Nem magamról beszélek, csak hogy tiszta legyen.) Én megtenném. Szerintem nagyon izgató.
Hogy mi az oka, hedonizmus vagy rejtett biszexualitás, nem tudom, de igazából nem is érdekel, fölöslegesnek tartom az emberek bekategorizálását.
De a válaszom az, hogy igen. És ha lehet, elsősorbna olyan irányokból, amilyenekből egy sima nővel nem lehet:D
Ha neked izgató akkor nem vagy hetero hanem max. biszex.
S pontozzatok le, nevezzetek b.zninak ha akartok, de fiatal koromban "mindent ki kell próbálni 1x" kipróbáltam egy transzit. Pontosabban kipróbáltam volna, mert csütörtököt mondott a szerszám hiába próbáltam magamnak beszuggerálni hogy "de ez csak olyan mint egy nővel análba" az agyam akkor is tudta hogy nem nővel vagyok és nem működött a berendezés.
Én szrok a kategóriákra meg megnevezésekre.
Ha vágyok valamire, arra vágyva van, ha nem, nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!