Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero nők! Mit csináltok ha egy leszbikus barátnőtök beprobálkozna?
Mit tennének? Vagytok annyira kíváncsiak hogy bele mennétek vagy inkább nemet mondtok?
A barátság megmaradna?
Egyáltalán kíváncsi egy hetero nő, hogy milyen lehet az ágyban a leszbikus barátnője?
Olyanrol tudok, hogy leszbikus lanyok elvile hetero noket megkaptak alkalmilag. Mind nagyon pasis lanyok voltak. Ilyen abszolut tiszta ficko no irant en is ereztem egyfajta vonzalmat, de nem a no irant.
En nyitott gondolkodasu vagyok, de annyira ferfi kell, hogy undort erzek a noi lelek es a noi genitaliak irant.
A nem pasis leszbikus baratno beprobalkozasa is megtortent, reszegek voltunk es megcsokolt. Undorodtam. Szemely szerint meleg fiuk izgatnak inkabb.
Talan nem en vagyok a jellemzo.
Egy hetero nő azt mondaná hogy nem - ugyebár ezért hetero. Egy enyhén biszex talán elmenne valameddig ha vonzó neki a barátnője.
A biszexualitás nem pusztán kíváncsiság, hanem vágy, szexuális preferencia ami vagy megvan benned vagy nem.
Igaz nem baratnőm volt az illető, egy esküvőn nyomult rám a csaj, úgy, hogy ott volt mellettem ferjem.
Vacsorámat kiszedte :D piat töltött, nem is ertettem most mivaaan ?
Cigizni kikísert, aztan ott mondta el mi a szitu 😅
Kerek perec visszaútasítottam, szépen kedvesen, udvariasan ! Nem ertett ebből.
Hat atmentem bunkóba, na azt már megértette.
Latványra szép, csinos ápolt nő volt !
Viszont én Heteró ! Pont ezert semmi kiváncsisag nem volt bennem !!!
Heteróban nincs, és nem is lesz kiváncsiság ! Ezt mikor ertitek meg ? Hmmm :)
Ven bennem kíványcsiság. Letisztázzuk a határokat meg hogy ez nem komoly,és akkor hajrá...bármi is legyen.
Kiszúrni,játszadozni nem akarok vele ez kell,hogy utána is barátok maradjunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!