Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero fiuk benne lennetek kivancsisagbol egy konnyu kalandban?
Figyelt kérdés
Egy masik sraccal ha tudnatok, hogy soha 1000% nem derul ki. Nem szex csak kb hokizasra gondolok. Nem kell beszolni, nemreg hallottam valakitol, hogy leginkabb a lebukas miatt nem de amugy legtobben igen. Hogy van ez? Oszinte valaszokat kerek amugy is anonim. Kort is irjatok. Koszonom.2021. okt. 27. 06:03
11/69 anonim válasza:
en is benne lennek par dologba ha biztosan nem tudna meg senki :) bar csak fiatal fiuval. neha elgondolkodom rajta milyen lehet, meg nem volt semmi.
12/69 anonim válasza:
Benne lennék :) 20/F Budapest, írjatok, de lehetőleg olyanok, akiknek szintén első lenne :)
13/69 anonim válasza:
Őszinte leszek. Max igazolni magamnak, hogy heteró vagyok. Azaz ebbe sok jó nem lenne a másik félnek, hisz tuti nem állna fel, stb.
14/69 A kérdező kommentje:
13-as szukseget erzed, hogy igazold magadnak? :)
2021. okt. 27. 16:55
15/69 anonim válasza:
Erősen kérdőjeles az a heteroszexualitás, ha egy másik pasival akar valaki együtt hokizni...
16/69 anonim válasza:
Én benne lennék, de csak ha meg van a szimpátia. De egy fiatal párhoz szívesebben csatlakoznék mind a két fél örömére
18/69 anonim válasza:
Kedves 15-ös!Miért?Tehát,ha mindenki veri a sajátját egy hetero filmre,az erősen kérdőjeles.Egy bukkake party esetén,ahol,akár egyszerre három fiú is veri a sajátját,úgy,hogy a hölgy,nem foglalkozik a fiúkkal,az is kérdőjeles?Esetleg,az rendben van,ha csak ketten vannak,az meg nem?Vagy,a bukkeke is erősen kérdőjeles?A kérdező felé pedig,nincs olyan,hogy 100 százalék.Vagyis,hogy biztosan,nem derül ki.További értetlenségem,hogy Miért baj az,ha kiderül?Elkövetni,az rendben van,ha kiderül,az meg ciki.Miért?Illetve,még mindig nem világos,hogy mindenki a sajátját veri vagy kölcsönös a dolog???Az valóban,nem mindegy.
19/69 A kérdező kommentje:
18-as. Miert ne lehetne olyan, hogy ket srac megteszi aztan utana nem adja tovabb egy harmadik felnek. Akkor nem derul ki.
Miert baj ha kiderul? Talan mert meg mindig oriasi a homofobia, a megbelyegzes kockazata a tarsadalomban? Mondjuk egy Budapest kaliberu varosban nem de videken igen.
Ki kinek csinalja? Mondjuk egymasnak. Olyan h mindenki a sajatjat szerintem gyakori. A kerdesem lenyege arra vonatkozik, hogy mennyire a lebukas ereje az ami visszafogja a sracokat, hogy megtegyenek olyan dolgokat amiket amugy megtennenek sajat kivansag szerint. (Vagy nem tennenek meg :-) )
2021. nov. 2. 04:25
20/69 anonim válasza:
Valóban,nehezen vesszük tudomásul,hogy Budapesten kívül is van élet.Esetedben,nem írtál földrajzi helyet,így mindig Budapest a kiinduló helyszín.Továbbra is tartom,hogy mindig minden kiderül.Igen,lehet,hogy majd évtizedek múlva.Ungár,Marton,Havas,Kulka.Vagy egy kicsit előbb Borkai,Szájer,Kocsis,Alföldi.Nem ugyanazt csinálták,de egyik sem szerette volna,ha kiderül és mégis.Az valóban gyakori,hogy mindenki magának csinálja.Az azért ritkább,hogy két vagy több fiú,egymás társaságában,csakis önmagának csinálja.Igen,van egy kis életkori különbség.Ettől még én vagy csinálok valamit vagy nem.Nincs jelentősége,hogy ki tudja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!