Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hetero fiuk benne lennetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero fiuk benne lennetek kivancsisagbol egy konnyu kalandban?

Figyelt kérdés
Egy masik sraccal ha tudnatok, hogy soha 1000% nem derul ki. Nem szex csak kb hokizasra gondolok. Nem kell beszolni, nemreg hallottam valakitol, hogy leginkabb a lebukas miatt nem de amugy legtobben igen. Hogy van ez? Oszinte valaszokat kerek amugy is anonim. Kort is irjatok. Koszonom.

2021. okt. 27. 06:03
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:
100%
Benne lennék fiatal sráccal borsodból ;)
2021. nov. 6. 07:33
 22/69 anonim ***** válasza:
81%

Simán.

Igazából a lebukás az 2esetben valós dolog. De egyiksem reális.

1:ha meleg társkeresőre regisztrál...de akkor a másik aki lebuktatná az is lebukik.

2:ha nyilvános helyen szopja a másikat,de ilyen Blaha,Asztoria szintű környékre gondolok nem Mucsa röcsöge kükterületén az erdőben.

Ha sétálsz egy sráccal és nem fogjátok egymás kezét és nem smároltok a pirosnál,akkor soha senki nem fogja tudni,hogy dugni mentek.

Nekem a közös hokinál több kell,és sexeni akarok.

2021. nov. 6. 13:37
 23/69 A kérdező kommentje:
22-es bi/meleg vagy? En hetero sracok velemenyere lennek kivancsi.
2021. nov. 6. 14:23
 24/69 anonim ***** válasza:
81%

22vagyok. bi vagyok. Amig nem fogadtam el addig én is paráztam a lebukás miatt,csak aztán rájöttem ezekre. Nincsa homlokomra írva,hogy -b@sznimegyek fiúkkal.

A lebukást azt a valóságban inkább diszkréciónak hívjuk.azaz ne dicsekedjen mindenkinek azzal hogy sexeltünk,akkor se ha ő felválaltan bi/meleg. Fogadja el hogy én soha nem fogom felválalni.

2021. nov. 6. 18:19
 25/69 A kérdező kommentje:
22-es oke ertem en meg minden viszont a kiirt kerdes ugy kezdodik, hogy: “hetero fiuk…”.
2021. nov. 6. 20:43
 26/69 anonim ***** válasza:
100%
Szóval,személy szerint,nem.Nem a lebukás miatt,hanem,ilyen vagyok gyárilag.Elméletileg pedig,kölcsönösen benne vagyok,meg is csinálom,talán még jól is esik.Továbbra is tartom,hogy nincs olyan,hogy nem derül ki.Nem most,hanem 10 vagy 20 év múlva,a gyerek megkérdezi,olyan szitu adódik,hogy alkohol hatására valamelyikünk kikotyogja stb.Továbbra sem értem,hogy amennyiben elkövetném,miért lenne gond,ha kiderülne?Akár a közeli jövőben,akár 10 vagy 20 év múlva.Ilyen logika mentén, amatőr franciaórára,ha úgy jobban tetszik,bukkake party-ra sem mehetnék,mert kiderül.Olyanon egyébként voltam,meg ott is,ahol,minden nap van amatőr hölgy,akivel lehet szexelni.Időnként,párok is jönnek.Olyan is volt,hogy oda "társultam".Igaz,csak a hölgy örömére.Nem féltem és nem félek,hogy kiderül(ne).Igen,minden estben,a helyszín,Budapest.57 éves férfi vagyok.
2021. nov. 6. 22:04
 27/69 anonim ***** válasza:
85%

22 vagyok.

Amig nem fogadtamel addig én is "nyitott hetero" voltam.

Az ismerőseim szemében most is hetero vagyok.

2021. nov. 7. 00:33
 28/69 anonim ***** válasza:
72%
Sosem, mert akkor már nem lennék hetero, és nincs kíváncsi hetero! 42 f
2021. nov. 7. 02:01
 29/69 anonim ***** válasza:
77%

Én benne lennék ilyesmiben. Nagyon kíváncsi vagyok, milyen lehet.

25 vagyok

2021. nov. 7. 08:55
 30/69 anonim ***** válasza:
20%

Behuznek a masik sracnak egyet ha valaha beprobalkozna!!!!!

Egy jómódú, diplomás, sportos, (karate és judo és aikido) fiatal, férfi vagyok és Budapest-i!

Tehát ez a válasz!!!!!

2021. nov. 14. 16:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!