Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero fiuk benne lennetek kivancsisagbol egy konnyu kalandban?
Simán.
Igazából a lebukás az 2esetben valós dolog. De egyiksem reális.
1:ha meleg társkeresőre regisztrál...de akkor a másik aki lebuktatná az is lebukik.
2:ha nyilvános helyen szopja a másikat,de ilyen Blaha,Asztoria szintű környékre gondolok nem Mucsa röcsöge kükterületén az erdőben.
Ha sétálsz egy sráccal és nem fogjátok egymás kezét és nem smároltok a pirosnál,akkor soha senki nem fogja tudni,hogy dugni mentek.
Nekem a közös hokinál több kell,és sexeni akarok.
22vagyok. bi vagyok. Amig nem fogadtam el addig én is paráztam a lebukás miatt,csak aztán rájöttem ezekre. Nincsa homlokomra írva,hogy -b@sznimegyek fiúkkal.
A lebukást azt a valóságban inkább diszkréciónak hívjuk.azaz ne dicsekedjen mindenkinek azzal hogy sexeltünk,akkor se ha ő felválaltan bi/meleg. Fogadja el hogy én soha nem fogom felválalni.
22 vagyok.
Amig nem fogadtamel addig én is "nyitott hetero" voltam.
Az ismerőseim szemében most is hetero vagyok.
Én benne lennék ilyesmiben. Nagyon kíváncsi vagyok, milyen lehet.
25 vagyok
Behuznek a masik sracnak egyet ha valaha beprobalkozna!!!!!
Egy jómódú, diplomás, sportos, (karate és judo és aikido) fiatal, férfi vagyok és Budapest-i!
Tehát ez a válasz!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!