Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Az első fiús élményt hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az első fiús élményt hogy hoztad össze?

Figyelt kérdés
Utólag milyen tanácsokat adnál magadnak? Szeretnék ugyanis nagyon jó lenni majd elsőre.
2021. okt. 18. 13:40
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
badoon kerestem pasit. ha esetleg ismerost dobott fel vagy szobajott, megmondgam hogy poenbol szetnezek a bûzik kozott. nem nagy dolog
2021. okt. 18. 13:50
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem leszólított a Balcsin a kissrác kicsit piásan este. Majd a parton leszopott. Másnap megismerni se akart :D Én 15 ő 17 volt.
2021. okt. 18. 14:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Haverral, buli után, kellően ittasan.

Utólag azt adnám, hogy még reggel is hagyni kellett volna, hogy leszopjon.

2021. okt. 18. 14:24
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy haverral szalagavatón. Az öltöző ajtaját bezárta mikor öltöztünk át és már csak ketten voltunk bent srácok. Majd lesmárolt és innen minden ment magától. Iszonyat izgalmas volt. Akkorát élveztem mint még soha. Először szopott de kérte szóljak mikor közel vagyok. Erre leállt és akkor kérte hogy dugjam meg. Közbe smároltunk. És ami érdekes, hogy miközben dugtam kb 20mp eltéréssel egyszerre élveztünk el. Magától elsült attól ahogy dugtam. Később is volt ilyen partnerem de csak 2. Nagyon jó emlék, mert sose hittem, hogy van az osztályban valaki aki. Utólag leesett sok dolog, hisz sokat segített mindig meg figyelt rám. Nem tudtam, hogy ezért :D
2021. okt. 18. 14:40
 5/9 anonim ***** válasza:
82%

Brutalchaton ismerkedtünk pár űzi után el is mentem hozzá, igaz nem az volt amit vártam de ha már ott voltam akkor úgy voltam vele mert is ne próbálnám ki :D...

Utólagos uzenet: nem az lesz a írsz vársz :D ne hidd azt hogy úgy lesz mint a filmekben :D

2021. okt. 19. 00:12
 6/9 A kérdező kommentje:
A Badoon kéne kép. Attól így félek. Szalagavatóm már nem lesz. Annyira izgat pedig...
2021. okt. 19. 11:37
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha a haveri körödben nem jön szóba senki. Akkor ismerkedj új emberekkel, nem feltétlenül szexuális szándékkal csak simán haverkodva. Edzoterem pl szerintem erre kiváló, aztán sose tudhatod mi lesz belőle 😁
2021. okt. 19. 11:48
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy?
2021. okt. 20. 17:07
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Hagytam magam felszedni egy nálam idősebb pasinak. Szopás lett a vége.
2021. okt. 21. 07:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!