Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg/ Biszex srácok, az első fiús élményt ha 1-10-ig kéne értékelni, akkor hányasra értékelnétek?
Illetve ha külön lebontva kéne osztályozni:
1. mennyire volt helyes/szexy a srác a várthoz képest
2. Mennyire volt kellemes élmény a viselkedés, odefigyelés, hangulat stb alapján
3. össz élmény pontozása
1: 7/10
2: 4/10
3: 5/10
Sajnos élőben már nem volt meg a kémia..
1es vagyok 22 voltam, ő 27.
Igen a másodiknál hiszen maga a srác helyes volt és rendes, ezzel nem volt gond, előtte sokat beszélgettünk skypeon és tudtuk hogy nézünk ki.
1.:12/10 nagyon helyes pasi volt élőben, képen annyira nem adta át
2.:8/10, kicsit rámenős volt már az első alkalommal, persze belementem még ha nem is számítottam rá
3.: sum:10/10
Akkor voltunk 18-18
23f
1: 10/10
2: 10/10
3: 10/10
16 éves voltam,együtt nőltünk fel.
Nagyon jó élmény volt
0
0
0
Az első szex nekem erőszak volt. Egy helyes sráccal chaten beszéltem meg talit. Elvitt egy eldugott helyre hisz 16 évesen nem volt helyünk. Ő 26 volt. Szóval elkezdett smárolni velem és egyszer csak megjelent még 2 csávó. A többit szerintem ha nem írom le is sejtitek. Azóta is összeszorul a gyomrom ha arra járok.
1. 1/10 :D chat oldalon ismerkedtünk meg kép nélkül, ahogy le írta magát tetszett :D de tálon már nem éppen úgy nézett ki :D
2. 8/10 nem éppen úgy történt a dolog mint ahogy meg álmodtam, én többet szeretem volna de ő az az egy lövéses eset:D
3. 7/10 ok rendes volt nem volt erőszakos, szólt mikor helyzet volt de lehetett volna más "helyzet" is. Nem az volt amit elképzeltem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!