Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit érdemesebb először venni? Szeretnék venni egy plugot vagy műpéniszt magamnak de nem tudom hogy művel érdemes kezdeni. 18/F
Prosztata vibrátorral kezdd, ha élvezni szeretnéd. Alapvetően ez a plug nem olyan izgató egy férfi számára, nőknek azért más, mert a hüvelybe hatolás esetén izgatja análisan is, de férfinál nincs hatása.
A műpénisz csak akkor érdemes, ha a behatolás élményét akarod és a prosztata izgatása nem annyira cél.
Attól függ mit szeretnél. Ha a legütősebb orgazmust akkor prosztata masszírozót vegyél. Ha egésznapos izgalmat akkor plug. Ha a behatolás érzésére vágysz akkor dildó/vibri.
Nekem mindegyik van, mindet szeretem, mindnek megvan a maga helye.
A plug is nagyon jó fiúknak is, a legnagyobb előnye hogy egész nap benned lehet anélkül hogy zavarna a tennivalóidban, és így folyamatosan izgalomban tart. :) De nem ad olyan intenzív orgazmust mint a prosztata masszírozó. Viszont egy normális prosztata masszírozót nem tudsz egész nap magadban tartani.
És első körben mekkorát érdemes venni?
Jó hozzá a vízbázisú síkosító?
Milyen anyagból érdemes venni az elsőt?
Bármelyik erotika webshopból megveheted, vagyaim.hu, erotika.shop.hu én ezt a kettőt használtam már, és ennyi. Diszkrét csomagolásban érkezik az árú szóval senki nem fogja tudni mi van benne.
A méret teljesen egyén függő, ha nem vagy biztos benne, akkor vegyél kicsi-t, aztán onnan látni fogod, hogy mit akarsz. Egyébként vannak erotika shoppok, elmész egybe és megnézed mekkorák. A kicsivel érdemes kezdeni, ha még soha semmit nem próbáltál, mert elsőre azt is nagynak fogod érezni.
A vízbázisú síkosítónak van szerintem a legtöbb előnye a hátrányával szemben.
Előnyei:
- Könnyű lemosni,
- Nem bánt semmilyen anyagú erotikus eszközt
- Ruha anyagon nem hagy foltot, illetve ki lehet mosni
- Ha picit kezd száradni, akkor könnyű újra síkosítani csak egy kis nedvesség kell hozzá (nyál, víz).
Hátránya:
- Zuhany alatt (fürdőkádban) nem tudod használni, mert a sok vízben feloldódik és igazából lemosod
- Egy idő után kiszárad (ahogy a nedvesség kezd csökkenni - természetesen, ha a lány nedves, akkor az a síkosságot fenntartja), kb. 10-15 perc után, ekkor vagy pótolod még síkosítóval, vagy megnedvesíted.
Milyen anyagból érdemes venni?
Szilikon, sok helyen írják, hogy orvosi szilikonból van, az a legjobb, mivel semmiféle allergiás bőrrekciót nem tud kiváltani ráadásul könnyű takarítani, nagyon jó a tapintása.
Azt mindig vedd figyelembe, hogy a síkosító fajták (főleg a szilikon alapú síkosítók) oldhatnak bizonyos anyagokat, például műanyagot vagy szilikont. Tehát mindig meg kell előtte nézned, hogy az adott eszközzel kompatibilis e a síkosítód. De ha víz alapút használsz nem tudsz mellé lőni.
Milyen tisztító szert használjak?
Ezt kihagytad a listádról, minden erotikus webshopban lehet kapni az eszközöket tisztító fertőtlenítő szereket. Miután elmostad az eszközt a fertőtlenítővel mosd át. Használat előtt is érdemes fertőtlenítővel átmosni és úgy használni. Természetesen a fertőtlenítőt mosd le langyos vízzel előtte, belsőleg a fertőtlenítő szerek nem használhatóak, komoly károkat okozhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!