Szerintetek melyiket érdemesebb csinálni?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy másodéves vagyok tanári szakon, és rengeteg kétely van bennem, nem tudom, hogy a 6 éves tanarkepzes megeri-e, ha nem is valószínű, hogy tanítani szeretnék. Valamilyen más munka is érdekelne. Szerintetek egy BA jobban megérné? Mindkét szakom nyelv egyébként, angol és orosz. Úgy érzem, hogy időpocsékolás ez a 6 év...2021. szept. 6. 17:44
1/2 anonim válasza:
Szerintem két nyelv jó párosítás. Fordítás, tolmácsolás érdekelne? Milyen más munka jöhetne szóba?
2/2 A kérdező kommentje:
Az a nagy baj, hogy most olyan időszakom van, hogy nem tudom mit kezdjek így tanulás, aztán munka terén. Fordítás tolmácsolás érdekelne, de a nyelveken kívül sosem csináltam semmit, ráadásul ezekben sem vagyok perfect. Ha ráfeküdnék, nem lennék lusta, lehet jobb lenne :d Turizmusban szerintem jól érezném magam, már nem pincérként, hanem esetleg valami kommunikációs emberként.
2021. szept. 6. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!