Érdemes beköltözni egy albérletbe, ami kb. 50 percre van a belvárostól, ha már csak kevés idő maradt albérletet találni? Vagy érdemesebb folytatni a keresést?
Attól függ, hová kell járni dolgozni vagy iskolába.
Én egyszer dolgoztam Bp. északi részén, Újpesten. Még a metróvégállomástól is busszal kellett kijjebb menni. Logikus, hogy nem a belváros felé kerestem albérletet, hanem azon a környéken. A belváros nekem is simán volt 50 perc tömegközlekedéssel. De volt, hogy egész héten be sem mentem a belvárosba.
Szóval amíg nem írsz releváns információkat, hogy hová jársz iskolába vagy munkába, addig teljesen megválaszolhatatlan a kérdésed.
Ha a belvárosban dolgozom, akkor nIlván nem. Ha az albérlethez közel lesz munkám, vagy van lehetőségem váltani, akkor nyilván jó.
Ha a belváros csak heti 1-2 nap szórakozási helyszíne, akkor az 50 perc távolság rendben van.
Javaslat: kismotor. Bárhova elvisz, bárhova lerakhatod. Semmi értelme tömegközlekedni. Nagyon lassú. Még a kerékpár is gyorsabb (kivéve sűrűn járó vonalak, közvetlen, átszállás nélküli útvonal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!