Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
BDSM kedvelő bi srácok ez bi hajlam vagy csak BDSM?
Figyelt kérdés
Szóval sose voltam sráccal. Nem is izgat. Megcsaltam a barátnőm és büntetést akarok hogy ezzel kedvem szegjem. Ebben gondoltam hogy domina parancsára vagy csak egy dom srác kedvéért elmennék egy dom fiúval találkozni aki kielégetene orálisan ha akarom ha nem. Ez amúgy vajon kivitelezhető? Mert talán ez jó lecke lenne...2021. okt. 16. 11:35
2/6 anonim válasza:
A dom nem fog "büntetésből" leszopni.
A büntetés nem ott kezdődik, hogy orgazmust okoznak neked. A büntetés az lenne, ha neked kéne leszopni valakit, miközben a barátnőd nézi és nevet rajtad. Persze az a szopás inkább szájba dugás lenne :)
3/6 A kérdező kommentje:
A barátnőm nem tudhatja meg
2021. okt. 16. 12:02
4/6 anonim válasza:
Akkor mi benne a bdsm? Nekem az jön le, hogy te csak le akarod szopatni magad sráccal. Amivel semmi baj nincs. Baj azzal van, hogy megcsaltad a barátnőd.
5/6 anonim válasza:
Büntiből neked kell Engemet lepippantanod.
6/6 A kérdező kommentje:
Az tuti nem lesz :D
2021. okt. 17. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!