Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex srácok, a legjobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex srácok, a legjobb barátaitok tudják, hogy van hajlamotok?

Figyelt kérdés

Adott egy jól összeszokott haveri/baráti körötök, közösen sportoltok, közös szülinapozás, közös nyaralás, szóval tényleg egy összetartó klassz banda vagytok.

Szükségét éreztétek elmondani, hogy biszexek vagytok, vagy azt, hogy azért van benned egy kis bi hajlam?

Esetleg tartotok attól, hogy a baráti közeg megbomlana ezután?

Vagy nem is érzitek szükségesnek ezt elmondani?

2021. okt. 9. 13:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
en nemhiszem h elmondanam, rolam nem tudja senki hogy erdekelnek ilyen dolgok is :)
2021. okt. 9. 15:41
 2/6 anonim válasza:
100%

Én érzelmileg is vonzódok a fiúkhoz, azaz kapcsolatot is el tudnék képzelni velük. Nincs amúgy ilyen nagy baráti társaságom, inkább csak egy-két barátom van. Ők viszont tudják. Kicsit féltem attól, hogy elfordulnak tőlem, de szerencsére nem így lett. Teljes mértékben elfogadják.

Az ilyen egyéb haveri/ismerősi körökkel pedig úgy vagyok, hogy próbálom nem titkolni, elvégre nem gondolom úgy, hogy emiatt szégyenkeznem kéne. Tehát ha szóba kerül, akkor elmondom. Ebből sem volt még bajom. Szerencsére értelmes emberek vesznek körül.

2021. okt. 9. 23:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én nem mondtam el de egyik jó haverommal mégis szóba került.

Van olyan helyzet amikor úgy alakulhat hogy őszintébb vagyok.

2021. okt. 10. 04:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 2 haverom van akikel nagyon régota ismerkük egymást. Viszont még nem mondtam el nekik, még vacilálok. Egyszer lehet összeszedem és egy alkalmas beszélgetés közepette elmondom nekik, de még nem állok készen rá.
2021. okt. 10. 09:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Minden érdemleges haverom tudja,hisz ki v kik ha ők nem!?
2021. okt. 11. 01:59
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
En elmondtam es tokre jol viseltek. Semmi olyat nem ereztetnek,hogy azota nemtom nem veszik at a nadragjukat v nem alszanak velem egy agyban buli utan , semmi ilyesmi. Jofejek ☺ ok a barataim . Bar persze ok mind ertelmisegi emberek, nem tudom pl egy kis picsanyi faluban hogy fogadnak a HMCSk
2021. okt. 11. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!