Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ezek a jellemzők alapján...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek a jellemzők alapján kimondható, hogy egy fiú biszex?

Figyelt kérdés

Nos, van egy srác akiből az a "tipikus" hetero energia nem áramlik, de nem is lányos, csupán vannak feminin vonásai mozdulatai néha.

Nagyon ízlésesen öltözöködik, nem az aktuális divat után megy, inkább olyan mintha stylis is elveszett volna benne, nagyon jó a stílusérzéke. Nagyon ad magára, érdeklik a spirituális, lelki dolgok, folyamatok, a természet, környezettudatosság, az egészséges életmód. Elfogadó, van meleg ismerőse is akivel utazgatni is szokott. Érdekli a belsőépítészet, a design, a ruhák, ékszerek.

Visszafogott, megfontolt a személyisége, olyan tipikus maszkulin dolog nem igazán jellemző rá, ugyanakkor mégis férfias, igaz lágyan, visszafogottan.

Sportoló (versenyekre járt) és coach-ként is dolgozik is, elmondása alapján soha nem volt gondja a csajozással (eléggé helyes srác mondjuk) volt egy hosszútávó kapcsolata is lánnyal, jóideje nincs senkije.

Ezek alapján elképzelhető, hogy nem csak lányok iránt vonzódik?

2021. szept. 20. 21:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos.
2021. szept. 20. 22:06
 2/4 A kérdező kommentje:

Hát köszi, eddig én is eljutottam :D

Nyilván lehet full hetero is, csak amolyan különleges, nem szokványos módon.

Reméltem, hogy lesz valaki akinek van tapasztalata a tekintetben, hogy a nem katagorizálható tulajdonságokat hogyan lehet értelmezni egészként.

2021. szept. 20. 22:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem szinten van egy ismerősöm akiről azt gondoltam meleg, vagy legalább biszex. Sokat kellett dolgozzak vele(egyetem miatt voltak közös munkák) és utolsó éven bemutatott a barátnőjének. Kiderült hogy egyáltalán nem vonzódik a fiúk hoz csak simán ilyen a személyisége. Nőies mozgás, szeret énekelni, nagyon figyel a megjelenésére és szinten vannak meleg barátai.

Szerintem ne ítélj borító alapján 😊 én ezt tanultam belőle

(L)

2021. szept. 20. 22:21
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Röviden: NEM. Az ízlésnek, a külső megjelenésnek, de még annak sincs köze hozzá hogy valakinek meleg barátai, ismerősei vannak hogy valakinek milyen a szexualitása. Nekem is vannak meleg barátaim, sőt néha még az Alteregóba is lemegyek bulizni pedig kőhetero vagyok.
2021. szept. 21. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!