Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, amikor épp a piros napok vannak és ezért nem lehet szex, viszont kimondhatatlanul kívánjátok a párotokat már napok óta és őrjítő a gondolot, hogy nem szabad mit tesztek, hogy egy kicsit csillapodjon a vágy?
Figyelt kérdés
Nálam most épp az említett eset van és szinte elviselhetetlen már számomra ez az állapot és szeretném ha ez elmúlna. Nem tudom mit tehetnék ellene. Előre is köszönöm a válaszokat.2015. okt. 26. 11:18
1/8 anonim válasza:
Tampon be és csiklóizgatás, akár én, akár pasi részről.
2/8 anonim válasza:
Ki mondta, hogy menzesz alatt tilos a szex?
Csak előtte egy alapos zuhany, meg ki kell öblíteni a puncit és a szex alatt nem árt egy törcsi a popsi alá ami utána mehet a mosásba.
3/8 anonim válasza:
Én pl. utálom a vér látványát, egyszer szexeltem menzesz alatt, 4. nap volt, hiába fürödtem le előtte, a hátamig véres lettem kb. :S soha többé.
4/8 anonim válasza:
orálisan kielégítettem a pasimat, aztán pedig rámhasalt és úgy mozgott, mintha bent lenne és csókolóztunk... én meg közben a csiklómat izgattam...
(hozzátenném, hogy ruhában voltunk, nem vetkőztünk le)
5/8 anonim válasza:
Mi szexeltünk menzesz alatt, csak a farka lett véres, de azt utána persze letörölte zsebkendővel. Még amikor teljesen kihúzza vigyázni kell, hogy ne csöppenjen le a lepedőre.
6/8 szaszaa11 válasza:
Egyáltalán nem tilos a szex a menstruációs idő alatt de kell hozzá egy kis gusztus. Az én barátnőm sem akarta csinálni mikor meg volt neki, de petting közben egyszer csak még is Megjött hozzá a kedve. Utána minden nap csináltuk. Csak vigyázni kell, mert ilyenkor nagy a fertőzésveszély. Előtte alaposan fürödjetek le mindketten, vagy használjatok valamilyen gyógynövény alapú fertőtlenítőt, illetve a fürdés+fertőtlenítő a legjobb. De hangsúlyozom hogy gyógynövény alapú fertőtlenítőt! A sima fertőtlenítő veszélyes és kellemetlen érzés! Ha gondolod privátban tudok ajánlani ilyen terméket! 18\F
7/8 anonim válasza:
nekem nagyon szokott fájni a hasam, úgyhogy nem kívánom annyira. vége felé ha igen, akkor meg már szexelünk. közben meg orálozok max
8/8 anonim válasza:
Csináljátok zuhanyzás közben vagy esetleg fenékbe, vagy tegyetek le egy törölközőt amit nem bántok ha olyan lesz..
L/22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!