Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A kisfarkú fiúknál előbb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kisfarkú fiúknál előbb előjön a bisex hajlam?

Figyelt kérdés

2021. jún. 8. 17:21
 1/10 anonim ***** válasza:
11%
igen
2021. jún. 8. 17:25
 2/10 anonim ***** válasza:
16%
A passzív oldalról még inkább. Főleg ha a nők nagy ívben kerülik.
2021. jún. 8. 17:50
 3/10 anonim ***** válasza:
98%
Nem. A szexuális preferencia nem attól függ hogy kinek mekkora a pélója. Láttam már 23 (!) cm-s farokkal travit, akkor volt neki mint egy kisebb lófax.
2021. jún. 8. 18:05
 4/10 anonim válasza:
98%
Jöhetnek a baszagotások, meg a nevetgélés, de bevallom őszintén, hogy nekem nem nagy farkam van. És nem vagyok meleg, stb. Ugyanúgy heteró vagyok, és a lányokhoz vonzódom, és nem a fiúkhoz. :)
2021. jún. 8. 18:13
 5/10 anonim ***** válasza:
80%
Előfordulhat. Nekem bejönnek a kis farkúak amúgy biszexként.
2021. jún. 8. 18:24
 6/10 anonim ***** válasza:
93%

Attól függ. Engem már nevettek ki lányok. Kicsi volt a farkam, nem ment a szex. Rá is stresszeltem vége fele.

Aztán elkezdett már az izgatni, hogy aláznak. Illetve kipróbáltam fizetős lánynál (mivel másnál a mini pöcsömmel esélyem sem volt ágyig jutni) az anált részemre. Prosztata masszázs majd vibri. Végül strapon.

Többször volt benne részem. Végül már szoptam is a műfarkat. Illetve elkezdtem tangát meg combfixet viselni ilyen együtt léteknél. Egyre inkább ilyen videókat neztem. És a kis farkammal hatalmasakat élvezek.

Már beletörődtem h lánynál klasszikus módon sosem lesz esélyem. Már az megtiszteltetés ha egy szép lány lábát megcsókolhatom. Már erényövet is vettem. Hordom. Hisz úgysem használom lánnyal a kis kukim. Persze ilyen pici erényövet sem volt könnyű venni.

És kezdem kívánni az igazi faszt. Még nem próbáltam. De a műt szeretem. Meg végülis ha a sors azt dobta, hogy férfiként lúzer legyek, a fasz másik felén miért ne lehetnék sikeres??:)

2021. jún. 8. 22:35
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Elő fordulhat.Tudjuk a csajoknak,semmi nem elég,pedig könnyű kielégíteni

őket.Nyalni ezerrel,csikló szopogatás.Nekem sem nagy onnan tudom.A legtöbbnek az átlag méret kevés.A pasik biztos nem nevetnek ki.Vannak

akiket meg is dughatsz és élvezik.Vagy egy jó cumi,oda-vissza.Nyugi,fogsz

találni valakit.A fiuknál több az esélyed.

2021. jún. 8. 23:07
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagy farkam van, de mindig is bi voltam 🤔,söt az első szex is egy azonos neművel volt
2021. jún. 9. 05:13
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bejönnek a kisfarkúak. Csak sajna többnyire kövérek. Pedig csak egy vékony jön be...
2021. jún. 9. 08:45
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyára bennem volt a hajlam,másképp nem is ment volna, de a kis farkam és mert nekem is szóvá tette több lány,hogy ez bizony kicsi,adott egy lökést,hogy kipróbáljam fiúval a passzív szerepet.Amikor először éreztem a számban,akkor jöttem rá,hogy ez vagyok én igazából. Azóta nem is voltam lánnyal,a lábfétisen kívül semmi más nem is érdekel nővel. Gyakorlatilag meleg lettem.
2021. jún. 10. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!