Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam,hogy van bennem biszex hajlam?
22 eves vagyok, 2 eve vagyok egyutt a baratnommel es mar fel eve egyutt elunk. A baratnom ota nem volt kalandom fiuval,mivel szeretem a baratnom,minden tokeletes vele es nem is vagytam kalandozasra.Osszesen 3 sraccal voltam parszor es inkabb “kivancsi heteronak” mondanam magam,mint biszexnek,hisz nem tudnek egy ferfival kapcsolatot letesiteni. Mindig a noi nem volt a vonzobb szamomra,de szexualisan kivancsi voltam.
Tegnap azt mondta,hogy szereti bennem,hogy oszinte vagyok es elkezdtem gondolkodni ezen,hogy errol nem tud (ahogy mas sem).
Erdemes lenne megnyilnom
neki vagy hagyjam? Igazabol kizart dolognak tartom,hogy mellette kalandozzak,igy nem erzem lenyegesnek. Felek ezutan maskepp tekintene ram.

Kezdjük ott hogy "kíváncsi hetero" nincs, szimplán un. heteroromantikus biszex vagy (=párkapcsolatot csak ellenkező neművel tud elképzelni, de amúgy biszex mert időnként nyitott erre-arra a saját nemével). Eme terminológiai kérdésen átlendülve a kérdésedre a lényeg...
Szóval két éve együtt vagy valakivel és fél éve együtt is laktok... Te meg még mindig szerepet játszol, még mindig nem vagy teljesen őszinte vele, titkolózol??? Komolyan erre akarsz alapozni, megjátszásra, titkolózásra egy hosszú távú kapcsolatot? Kivel lennél a lehető legteljesebben őszinte ha nem azzal akivel a jövődet elképzeled? Már rég el kellett volna mondanod, mert ez vagy te, ez is hozzád tartozik! Ha másképp néz rád, akkor lehet nem is annyira passzoltok egymáshoz. Egy jó társ megért és elfogad - ha nem akkor az nem a társad, csak valami kapcsolat-szerűség. Másnak akarod majd kiadni magad egész életedben???
Nyugodtan mond el, s tedd hozzá amit leírtál fent, kalandod volt, de megcsalni nem akarod. Ha e miatt megromlik a kapcsolatotok akkor ezt a kapcsolatot már úgyis megette volna a fene hosszabb távon.

Ha nem fogsz többet srácokkal együtt lenni úgy, és biztos vagy a barátnődbe hogy szereted és vele maradsz, ne rontsd el ezzel. Lehet hogy nem fogja jól lereagálni. Nekem ha elmondana ilyet a párom lehet hogy szakítás lenne de nem biztos, mert bizonytalanságot idéz elő bennem.
L

Minden kapcsolatban vannak titkok amirol az ember nem szivesen beszel mert inkabb elszeretne felejteni vagy elnyomni magaban ami ugyan nem mindig jo.
Sztem.ne mond el, foleg ha vizualis tipus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!