Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a 22 éves lányom még mindig azt vallja ,hogy biszex akkor lassan elkellene fogadnom?Már nincsen rá semmi esély ,hogy kinövi?

Valahogy fogadni mernék rá, hogy ha megmutatnád a facebook profilját, ott lenne a sok freeSZFE, CEU, Telex, stb keret a képein.
Szerintem innen fúj a szél.

Ezt nehéz elfogadni tény. Kérdés mi a fontosabb neked, sz hogy kivel bújik össze az ágyban vagy hogy boldog e?
Szerintem az utóbbi. Nem kell elfogadnod, de ne is zaklasd ezzel a témával. Te mit tettél volna ha neked anno a szüleid beleszolnak abba hogy kivel feküdj le és kivel ne? Kondolom kiakadtál volna mert ez magánügy.
20 éves, lehet hogy fiatal még de a törvény előtt már felnőtt. Már nem te vagy a gyám janinnentöl kezdve azt csinál amit akar, neked nincs beleszolásod, max akkor ha még otthon lakik.
Ha otthon lakik akkor meg maximum azt éred el ezzel hogy le fog lépni és kihagy teljesen az életéből.
Én is biszex vagyok, igaz én nem lány.
Én nagyon féltem amikor ezt elmondtam anyunak, féltem hogy megromlik a kapcsolatunk , de jol fogadta.
Nem fogja ö sem soha megérteni ezt mert ö nem érzi ezeket amiket én. De viszont számára fontosabb hogy boldog legyek mint az hogy ki el vagyok az.
Ennek nagyon prülök és még ha néha meg is emliti hogy mért nem keresek épp egy barárnöt akkor is szorosabb lett a kapcsolatunk.
Lehet a tiétek is az volna ha picit probálnál nyitni. Nem voona neked is jobb ha azért tudnál arról hogy kivel van együtt?
Így ha lesz egyszer egy barátja, gyereke lehet hogy pont a mostani dolgok miatt nem akarja majd a véleményed kikérni a dolgokról, és inkább kizár a magánéletéből.
Igen tudom nehéz, ha az emberbe azt van bele evelve hogy fiu-lány és minden más az rossz.
El sem tudod képzelni hogy ez nekünk milyen belsö vivodást jelent, és ha a daját anyánk is elitél emiatt akkor annál rosszabb szerintem nincs. Az anyával valo kapcsolat egy nagyon fontos dolog, ha az megromlik, nem jó akkor az az ember egész életére kiat. De ugyan ez igaz az apával való kapcsolatrs is.
Nem kell egyik pillanatrol a másikra változnod. Fokozatosan probáld magad hozzészoktatni a gondolathoz. De ha nem is megy ne probáld öt megváltoztatni.
Elvégre ha te nem tudsz akkor milyen jogon kéred hogy ö változzon.
Remélem jobbra fordul a kapcsolatotok, és jó vége lesz a dolgonak!

#13 Taps, taps. Szóval akinek nem tetszik a Fidesz féle egypártrendszer politika ( volt már ilyen a történelemben, nem kérek belőle még egyszer), az csakis libsi-LMBTQ-stb szimpatizáns lehet, és biztos azok rontották el?
Jobb lenne, ha tanulnál kicsit biológát, fejlődéstörténetet, képeznéd magad, és akkor rájöhetnél, hogy a bi- és homoszexualtás nem nézőpont és nevelés kérdése.

"Nem kell tegyél semmit, ha biszexuális, akkor hosszútávon úgyis férfi mellett fog kikötni normális családban, le lehet pontozni ezért. Bár ha így vélekedsz, azt sem tartom kizártnak, hogy nem biszexuális, hanem leszbikus, csak azért mondja neked, hogy ne legyen rosszabb, én is csináltam ilyent."
Az írásod alapján gondolom meleg vagy, akkor nem értem mi miatt nem akarod elhinni azt hogy léteznek biszexuálisok, hiszen te is meleg vagy és ugyan azt csinálják veled a homofóbók mint amit te csinálsz a biszexuálisokkal. A biszexuális azt jelenti hogy férfival és nővel is el tudja képzelni valaki a szexuális és romantikus együttlétet, az már nem számít hogy kivel fog megöregedni a illető akkor is biszexuális, ha egy lány egy férfival van, ez nem változtat azon hogy biszexuális, ahogy a nővel lét sem teszi őt leszbikusá, mert ugyanúgy bi marad. Az egy dolog hogy te azt mondtad hogy bi vagy és közben meleg, de tudod vannak más emberek is és ahogy van heteroszexuálitás is akkor miért nem létezhet biszexuális is? Ennyi erővel rólad is mondhatjuk hogy csak kitaláltad az egészet. És azt mondani hogy a végén amúgy is férfival lesz ez sértő, mert még ha így is van nem változtat a tényen hogy biszexuális a csaj, ezzel amit írtál mások érzéseit söpörted a szőnyeg alá ugyanúgy ahogy mások azt söprik a szőnyeg alá hogy egy férfi együtt lehet egy férfival.

Ha 16-18 évesen ezt mondaná már akkor sem "nőné ki", ha 8 évesen akkor talán. Serdülőkorra a szexuális preferenciák már mélyen kondícionálódnak sem pszichoterápiával, sem gyógyszeresen sem sehogy nem módosítható.
Fogadd el, attól még a lányod. Biszex... szóval ettől még lehet férje, az hogy a férjével együtt, vagy külön-külön néha lányokkal is van meg az ő dolga. Nem egyforma mindenki szexualitása.

"Kérdező, a barátnőm (23) biszex, ez abban nyilvanul meg hogy hármasozunk lánnyal, és kész. Amugy házasságot, gyerekeket tervezunk. Nem tudom miert parázod túl."
Pont ezért mondtam, mert jórészének ennyi a biszexualitás, hogy összefekszik csajokkal hármasban, esetleg fiatal korában pár évig kiéli magát csajokkal. Ha gyereket akar, házasságot, és családot, mit fog tenni? Ezt egy nővel meg fogja kapni egy homofób helyen, úgy hogy a gyereket ne bántsák minden nap? Igen, külföldön, új életet kezdve egy elfogadóbb országban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!