Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » 22eves fiú vagyok es imadom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22eves fiú vagyok es imadom magassarkúban lenni de lányok jönnek be ez gáz?

Figyelt kérdés

2021. jún. 11. 23:05
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
Hát én biztos nem lennék együtt egy ilyen pasival
2021. jún. 11. 23:08
 2/7 anonim ***** válasza:
75%

Miért lenne? Srácnak érzed magad és szereted a magassarkúban való járkálast? Hajrá, nem akadályoz meg benne senki, habár lehet lesznek keménykedő muksókák (akár nők is), akiknek ez nem fog tetszeni, de hajrá ha te jól érzed így magad.

Egy ember, aki drag king szeretne lenni. 😉

2021. jún. 11. 23:09
 3/7 anonim ***** válasza:
68%
23:29 vagyok, az kimaradt, hogy ha akit találsz elfogad, akkor őt sem fogja zavarni, hisz úgy fogad el ahogy vagy.
2021. jún. 11. 23:10
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm csak a járkálás tetszik nagyon menne.
2021. jún. 11. 23:46
 5/7 anonim ***** válasza:
84%
Ha akarod én dugnék veled :) Igaz fiú vagyok.
2021. jún. 12. 09:35
 6/7 A kérdező kommentje:
🐰 jó jo de hol vegyek 41-42 cipőket
2021. jún. 19. 03:57
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is férfi vagyok, 13 éve van barátnőm, 4 éve vállaltam fel mások előtt és előtte is, hogy nekem bejönnek a magassarkút és szeretném is viselni őket. Sokan elfogadták, a barátnőm is megbarátkozott vele. Azóta boldogabb vagyok. Ja, nem Magyarországon élünk...
2021. jún. 21. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!