Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért vonzódok nagyon a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonzódok nagyon a magassarkút viselő nőkhöz? Meg magukhoz a magassarkú cipőkhöz?

Figyelt kérdés
2020. júl. 27. 20:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert fétised a magassarkú es sub vagy
2020. júl. 27. 20:08
 2/6 A kérdező kommentje:
na az lehet...
2020. júl. 27. 20:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Dominánsabbnak véled ettől a nőt, és ez tetszik neked.
2020. júl. 28. 21:41
 4/6 mikeXxX ***** válasza:
Baromira egyszerű mert szexisebb így egy nő azért meg már nem annyira divat sem ezért ritkán látsz sok lány csak sportcipőt vesz fel manapság még egy buliba is. 40f
2020. júl. 29. 14:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát, nekem nincs semmi ezzel kapcsolatos fétisem, meg sub sem vagyok egyáltalán. Mégis szoktam figyelni, kin milyen cipő van, és tetszik nagyon, ha egy nő rendszeresen magas sarkút visel. Inkább ahhoz lehet köze, amit az utolsó válaszoló ír, azaz hogy sok mai lány eléggé igénytelen ilyen téren, és szinte csak lapos talpú cipőket hord. Szóval ha egy nő felvesz rendszeresen magas sarkút, mármint nemcsak akkor, amikor ez úgymond kötelező mindenkinek (pl. ünnepségen, bálon stb.), az nálam már plusz pontnak számít.
2020. aug. 1. 11:30
 6/6 anonim ***** válasza:

5-ös!

Mitől lenne igénytelen, aki csak sportcipőt hord? Mert nem ri.banc?

2021. jan. 23. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!