Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha a 22 éves lányom még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a 22 éves lányom még mindig azt vallja ,hogy biszex akkor lassan elkellene fogadnom?Már nincsen rá semmi esély ,hogy kinövi?

Figyelt kérdés
Azért bizakodok még jelenleg ,mert csak fiuval volt eddig ,lányokkal is ismerkedett ,de hál istennek nem lett belőle semmi.Próbálom a helyes útra terelni ,de nem tudom ,hogy sikerrel járok e .....Tanácsok?

2021. okt. 10. 08:48
1 2 3
 1/29 anonim válasza:
96%

A lányod ennyi idősen valószínűleg már megtalálta a személyiségét és a szexualitását.

Ilyen berögződött látásmóddal nem csodálkozom/csodálkoznék, hogy ezt nem osztja meg veled.

Fiatal vagyok és még nem vagyok szülő csak gondolkodó ember és szerintem ne erőlted rá a keresztény-konzervatív nézeteidet, mert csak ellököd magadtól és annyit sem fogtok beszélni.(ha nem történt még meg)

23/F

2021. okt. 10. 08:58
 2/29 A kérdező kommentje:
De mégis mit kellene tennem? Tapsikoljak örömömben amiért végül beigazolódik ,hogy ilyen gusztustalan ,aberrált hajlamai vannak.Nekem ne mondja senki ,hogy ez normális .Mert egész egyszerűen nem az ,és kész!Ha az lenne akkor általános lenne ,de nem az!
2021. okt. 10. 09:01
 3/29 anonim ***** válasza:
91%
Szegény lány. Sajnálom, hogy ilyen anyja van.
2021. okt. 10. 09:03
 4/29 A kérdező kommentje:
Milyen olyan aki igyekszik tenni a jólétéért ?Hát tényleg sajnálatra méltó....
2021. okt. 10. 09:05
 5/29 anonim ***** válasza:
90%
22 évesen szerintem már tudja, hogy neki mi a jó, a szexuális életéhez pedig semmi közöd nincsen. Van baj, ha ezt nem tudod felfogni.
2021. okt. 10. 09:07
 6/29 A kérdező kommentje:
Mindesz ,hagyjuk is ahogy látom itt mindenkire hatott a libsi propaganda.
2021. okt. 10. 09:09
 7/29 anonim ***** válasza:
92%
A lányod nem a kutyád akinek megtanítod hogy hozza vissza a labdát, fekszik, ül, és hogy mit csinálhat és mit nem ő egy emberi lény bármennyire is hihetetlen és az hogy mihez kezd az életével nem te fogod neki megmondani ha pedig mégis megpróbálod csak annyit érsz el hogy nem fog veled beszélni és elköltözik az ország másik felébe mert már nem függ tőled szerintem ezt kéne elfogadnod nem pedig a szexualitását vagyis ha ez megy akkor a másik is fog
2021. okt. 10. 09:10
 8/29 anonim ***** válasza:
91%
Nem a tulajdonod a lányod. Felnőtt nő, ő dönti el, kivel fekszik le, nem pedig te. Ennyikeh.
2021. okt. 10. 09:11
 9/29 anonim ***** válasza:
21%
Nem kell tegyél semmit, ha biszexuális, akkor hosszútávon úgyis férfi mellett fog kikötni normális családban, le lehet pontozni ezért. Bár ha így vélekedsz, azt sem tartom kizártnak, hogy nem biszexuális, hanem leszbikus, csak azért mondja neked, hogy ne legyen rosszabb, én is csináltam ilyent.
2021. okt. 10. 09:12
 10/29 anonim ***** válasza:
92%
Ezzel a viselkedéseddel azt fogod elérni hogy elveszíted a lányodat. Hogy mondhatsz ilyet a saját lányodra hogy aberralt? Neked kellene inkább elgondolkodni, milyen anya vagy.
2021. okt. 10. 09:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!