Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak kételyeitek a biszexuálisok hűségével kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Sok embertől hallom, hogy félnek együtt lenni biszex személlyel, főleg azért, mert aggódnak, hogy mi van, ha pont a másik nemmel csalják meg.
Köztetek is van ilyen, vagy biszexként ért olyan tapasztalat, hogy a párotok aggódott, félt, hogy megcsaljátok őket?
2021. okt. 1. 16:58
21/21 anonim 

válasza:

Egy biszexuális férfihez volt "szerencsém". Tehát csak róla tudok nyilatkozni. Borzalom volt nekem amiket művelt. Ha kedve volt akkor velem volt pl másfél hónapig, aztan elkezdett fokozatosan hanyagolni, és olyankor valszeg férfivel volt kapcsolata. Ezt igy masfél-két havonta váltogatta. Ami nekem a legfurcsabb volt, hogy orál utan nem csókolt meg, viszont ugye mivel biszex ezért már szo..ott farkat. Hiába mostam ki a szám orál utan, nem akart minimális sperma ízt sem érezni. A szexbe hetero nőkénttt megtettem volna neki dolgokat amiket a hetero ffak sosem kértek. Megbeszéltük nem gond, megteszem neki. Már engem is kicsit izgatott a dolog, erre semmi nem lett belőle, mert akkor megint férfit akart. Ezt nekem nyiltan sosem mondtam meg, de olyankor teljesen úgy viselkedett velem, mint amikor vki megcsalja a másikat. Aztan ha rám a nőre volt kedve, akkor meg jött a kifogasokkal hogy sok volt a munka azért nem keresett stb. Részemről soha többet biszex férfit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!